Alexandru Arșinel are probleme de sănătate. ”Nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap”

06.09.2021, 12:39
Alexandru Arșinel are probleme de sănătate. ”Nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap”
Alexandru Arșinel are probleme de sănătate. ”Nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap”

Renumitul actor Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a avut din nou probleme de sănătate. Acesta a mărturisit că a fost din nou la spital, starea lui fizică nefiind una bună. ”Nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap”, a declarat Alexandru Arșinel în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând.

Alexandru Arșinel s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate.

Celebrul actor a explicat, pentru impact.ro, de ce a fost nevoit să apeleze din nou la ajutorul medicilor.

Alexandru Arșinel are probleme de sănătate. ”Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa”

 

Alexandru Arșinel a mărturisit că nu are o stare fizică prea bună.

“Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult. Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, a declarat Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel a avut COVID-19

Binecunoscutul actor Alexandru Arșinel, care a fost infectat cu COVID-19, a fost externat  în data de10 mai 2021, din spital. Pe 17 aprilie, Alexandru Arșinel a fost internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, după ce, atât el, cât și soția sa, s-au infectat cu coronavirus la doar două luni după ce au făcut rapelul vaccinului.

„Nu e adevărat că trebuie să merg săptămânal la spital. Nici n-am știut când am fost internat cu soția că am nevoie neapărată de oxigen, cu toate că în această suferință oxigenul este de bază. (…) E nevoie de un control periodic la cei care au trecut prin această pandemie și au și fost marcați cât de cât, pentru că nu se poate altfel. La mine a intervenit peste un transplant de rinichi această suferință, ceea ce nu a fost o glumă. După tratamentul primit acolo, după grija pe care ne-au arătat-o doctorii de acolo, ne bucurăm de speranțe adevărate”, spunea Alexandru ASrșiunel după ce a fost externat.

citește și...