Alexandra Ungureanu se mută în casă nouă în 2022. ”Acum știu prețurile la gresie, la faianță, la glafuri”

01.01.2022, 16:17
Alexandra Ungureanu se mută în casă nouă în 2022. ”Acum știu prețurile la gresie, la faianță, la glafuri”
Alexandra Ungureanu se mută în casă nouă în 2022. ”Acum știu prețurile la gresie, la faianță, la glafuri”

Cântăreața Alexandra Ungureanu, în vârstă de 40 de ani, are toate motivele de bucurie. Artista se mută în casă nouă anul acesta. ”Acum știu prețurile la gresie, la faianță, la glafuri”, a declarat vedeta la o emisiune de televiziune, unde a dat detalii despre apartamentul în care va locui începând din 2022.

Alexandra Ungureanu urmează să se mute în casă nouă anul acesta. Vedeta a dat detalii despre noua sa locunță la o emisiune de televiziune la care a fot invitată de curând.

Artista a apelat la specialiști pentru ca totul să iasă așa cum și-a dorit.

Alexandra Ungureanu se mută în casă nouă în 2022. ”E aproape gata totul, dar am zis să trec sărbătorile în liniște și până atunci să locuiesc la mama mea”

Alexandra Ungureanu a explicat că apartamentul ei este aproape gata la noua ei casă.

“Acum știu prețurile la gresie, la faianță, la glafuri, am aflat ce sunt și cu țevile. Mi-am luat apartament, dar vreau să fie cumva cuibușorul meu pe care să-mi pun amprenta estetic. Lucrez și cu o arhitectă, care mă ajută, dar cred că în ianuarie o să mă mut. În toamnă a fost cel mai greu, în perioada asta de finisaje, chestiile electrice, tot felul de lucruri despre care nu știam că există și nu mi-aș fi dorit neapărat, însă a trebuit să am de-a face cu electricieni, instalatori, să dau tot felul de telefoane. E aproape gata totul, dar am zis să trec sărbătorile în liniște și până atunci să locuiesc la mama mea”, a detaliat cântăreața, citată de wowbiz.ro.

Alexandra Ungureanu a participat la ”Asia Express” alături de mama sa

Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, s-au numărat printre vedetele care au participat în sezonul patru al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc duminică, 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Despre participarea sa la show-ul respectiv a vorbit Alexandra Ungureanu în cadrul unui interviu pentru revista Viva. ”În primele două zile nu mă gândeam decât cum să fac să ajung acasă mai repede. Ce misiuni, ce cursă… Oricât m-aş fi pregătit mental pentru ce e mai rău, realitatea părea un coşmar. A fost mult dincolo de zona mea de confort, fiind în permanenţă preocupată şi de starea mamei. Ea e foarte puternică psihic şi mental, dar eram pe nisipuri mişcătoare. Pe măsură ce am avut rezultate faine, mici victorii, am dat teribil de gustul competiţiei şi frica s-a transformat în curiozitatea de a întâmpina noi challenge-uri şi a ne depăşi limitele”, a mărturisit Alexandra Ungureanu.

citește și...