Alexandra Ungureanu, dezvăluiri din cariera sa. ”Eram foarte frustrată în perioada aia pentru că nu corespundeam foarte bine standardului de frumusețe care avea succes în muzică, în acei ani”

26.03.2022, 15:49
Alexandra Ungureanu, dezvăluiri din cariera sa. ”Eram foarte frustrată în perioada aia pentru că nu corespundeam foarte bine standardului de frumusețe care avea succes în muzică, în acei ani”

Cântăreața Alexandra Ungureanu, în vârstă de 40 de ani, a făcut dezvăluiri despre începuturile sale în muzică. Artista a afirmat că nu i-a fost deloc ușor. ”Eram foarte frustrată în perioada aia pentru că nu corespundeam foarte bine standardului de frumusețe care avea succes în muzică, în acei ani”, a spus aceasta.

Alexandra Ungureanu a fost invitată la podcastul „Aproximativ discuții’, cu Gojira, unde a vorrbit, printre altele, despre înceouturile sale în muzică.

Artista a dezvăluit că, în perioada anilor 2000, i-a fost destul de greu pentru că a crezut că nu corespundea unui anumit standard de frumusețe pentru a avea o carieră de succes în muzică.

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri din cariera sa. ”Mult timp am crezut că nici nu o să reușesc, până să ajung eu o femeie care are încredere în ea”

”Au fost foarte multe trupe care s-au făcut din fete care arătau bine. Era mult mai important să arăți bine pentru că, da, se descoperise că vocile se fac pe calculator și era mai bine așa, să vedem oameni frumoși la televizor, pentru că noi, cu toții, ne dorim asta. Eu am înțeles mai târziu, dar eram foarte frustrată în perioada aia pentru că nu corespundeam foarte bine standardului de frumusețe care avea succes în muzică, în acei ani”, a declarat Alexandra Ungureanu, notează revista Avantaje.


”Mult timp am crezut că nici nu o să reușesc, până să ajung eu o femeie care are încredere în ea. Da, sunt o femeie specială, care a avut acnee toată adolescența, nu am nicio problemă cu asta. Nu, la vremea aia, eram super terorizată psihic (…)”, a mai spus cântăreața.

Alexandra Ungureanu a participat la ”Asia Express” alături de mama sa

Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, s-au numărat printre vedetele care au participat în sezonul patru al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc duminică, 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Despre participarea sa la show-ul respectiv a vorbit Alexandra Ungureanu în cadrul unui interviu pentru revista Viva. ”În primele două zile nu mă gândeam decât cum să fac să ajung acasă mai repede. Ce misiuni, ce cursă… Oricât m-aş fi pregătit mental pentru ce e mai rău, realitatea părea un coşmar. A fost mult dincolo de zona mea de confort, fiind în permanenţă preocupată şi de starea mamei. Ea e foarte puternică psihic şi mental, dar eram pe nisipuri mişcătoare. Pe măsură ce am avut rezultate faine, mici victorii, am dat teribil de gustul competiţiei şi frica s-a transformat în curiozitatea de a întâmpina noi challenge-uri şi a ne depăşi limitele”, a mărturisit Alexandra Ungureanu.

citește și...