Diana Belbiță, dezvăluiri din viața sentimentală. ”Am avut inclusiv cereri în căsătorie”

30.10.2020, 12:02
Diana Belbiță, dezvăluiri din viața sentimentală. ”Am avut inclusiv cereri în căsătorie”
Diana Belbiță, dezvăluiri din viața sentimentală. ”Am avut inclusiv cereri în căsătorie, însoțite de tot felul de cuvinte menite să răscolească până în adâncul sufletului meu”

Luptătoarea Diana Belbiță și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa sentimentală în cadrul unui interviu.

Diana Belbiță a acordat un interviu pentru protv.ro, în care a vorbit despre viața sa sentimentată. Aceasta a afirmat, printre altele, că a primit mai multe cereri în căsătorie. ”E greu să spun care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste, atâta timp cât eu nu știu ce înseamnă exact o declarație de dragoste. Adică, am avut inclusiv cereri în căsătorie, însoțite de tot felul de cuvinte menite să răscolească până în adâncul sufletului meu, doar că nu prea au răscolit. Nu știu, probabil sunt eu mai insensibilă din punctul ăsta de vedere sau poate nu au fost de la cine trebuie”, a mărturisit Diana Belbiță.

Sportiva a dezvăluit și care este cea mai mare temere a sa în ceea ce privește dragostea. „Îmi e teamă de necunoscut. Îmi e teamă că m-aș putea atașa de un om despre care am o părere și că, după ceva timp, mi-aș putea da seama că de fapt el e cu totul diferit. Și aici revin la faptul că dragostea ne prostește și că uneori ne putem îndrăgosti doar de iluzia pe care ne-o creăm în mintea noastră despre cineva. Mai exact, ne îndrăgostim de ceea ce credem că este acel om, nu de ceea ce este el în sine”, a mai spus ea.

Diana Belbiță, detalii despre cariera sa

Diana Belbiță a afirmat că sentimentul care o încearcă înainte de a urca în ring este de nerăbdare. „Singurul sentiment pe care îl am înainte de un meci este de nerăbdare, asemenea unui copil care și-a învățat poezia și abia așteaptă să o spună. Să lupt e meseria mea”, a explicat ea.

Sportiva a declarat că nu i-a fost niciodată frică de vreuna dintre adversarele cu care s-a luptat.

„În sportul ăsta nu există frică, nici de adversar, nici de lovituri sau accidentări. Când am început sportul ăsta mi-am asumat că la finalul fiecărui meci există riscul să nu ies pe picioarele mele din cușcă sau să nu mai arăt niciodată ca înainte. În momentul în care îmi va fi frică de o adversară, înseamnă că locul meu nu va mai fi în sportul ăsta”, a mai spus Diana Belbiță.

 

citește și...