Alexandra Ungureanu, despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei. ”Când auzi de amândoi, la un interval de câteva săptămâni”

08.12.2021, 16:23
Alexandra Ungureanu, despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei. ”Când auzi de amândoi, la un interval de câteva săptămâni”
Alexandra Ungureanu, despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei. ”Când auzi de amândoi, la un interval de câteva săptămâni”

Cântăreața Alexandra Ungureanu, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit amănunte duereroase din  familia sa. Aceasta a povestit despre părinții săi și și-a amintit de una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. ”Când auzi de amândoi, la un interval de câteva săptămâni”, a mărtusiti Alexandra Ungureanu la o emisiune online.

La emisiunea ”Viața vedetelor”, prezentată de Karym, Alexandra Ungureanu a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

Cântăreața a făcut declarații despre situația teribilă prin care au trecut părinții ei, amândoi bolnavi de cancer, în același timp. Tatăl vedetei a fost răpus de boală.

Alexandra Ungureanu, despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei. ”Mă gândeam la posibilitatea că o să rămân singură”

”Uneori, cred că nu am trecut cu adevărat peste acea perioadă. Sunt momente în care mi se face foarte dor de tată. Deși am schimbat telefoane, când mi-e cel mai greu, încă am tendința să îl sun. Simt nevoia să tastez în agendă… tata”, a declarat Alexandra Ungureanu, conform protv.ro.

”Când am aflat, eu am fost în negare. Cancerul e un diagnostic de care auzi în filme, în cărți. Când auzi de amândoi, la un interval de câteva săptămâni. Mă gândeam la posibilitatea că o să rămân singură”, a adăugat artista.

Alexandra Ungureanu a participat la ”Asia Express” alături de mama sa

Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, s-au numărat printre vedetele care au participat în sezonul patru al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc duminică, 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Despre participarea sa la show-ul respectiv a vorbit Alexandra Ungureanu în cadrul unui interviu pentru revista Viva. ”În primele două zile nu mă gândeam decât cum să fac să ajung acasă mai repede. Ce misiuni, ce cursă… Oricât m-aş fi pregătit mental pentru ce e mai rău, realitatea părea un coşmar. A fost mult dincolo de zona mea de confort, fiind în permanenţă preocupată şi de starea mamei. Ea e foarte puternică psihic şi mental, dar eram pe nisipuri mişcătoare. Pe măsură ce am avut rezultate faine, mici victorii, am dat teribil de gustul competiţiei şi frica s-a transformat în curiozitatea de a întâmpina noi challenge-uri şi a ne depăşi limitele”, a mărturisit Alexandra Ungureanu.

citește și...