Alexandra Ungureanu dă amănunte din viața sa sentimentală. ”Dar nu-mi trebuie mie măritiș”

09.03.2022, 16:14
Alexandra Ungureanu dă amănunte din viața sa sentimentală. ”Dar nu-mi trebuie mie măritiș”
Alexandra Ungureanu dă amănunte din viața sa sentimentală. ”Dar nu-mi trebuie mie măritiș”

Cântăreața Alexandra Ungureanu, în vârstă de 40 de ani, a vorbit deschis despre viața sa sentimentală. Aceasta a afirmat că își dorește să se îndrăgostească nebunește. ”Dar nu-mi trebuie mie măritiș. Dar îmi trebuie să fiu fericită”, a mărturisit cântăreața Alexandra Ungureanu în cadrul unui interviu.

Alexandra Ungureanu a făcut mărturisiri despre viața sa sentimentală.

Artista a acordat un interviu pentru click.ro, în care a afirmat că își dorește să se îndrăgostească, însă nu se gândește la căsătorie.

Alexandra Ungureanu dă amănunte din viața sa sentimentală. ”Nu m-am măritat nici cu muzica”

”Dar nu-mi trebuie mie măritiș. Dar îmi trebuie să fiu fericită. Nu m-am măritat nici cu muzica. Dar vreau să mă îndrăgostesc nebunește…”, a spus cântăreața.


Alexandra Ungureeanu a mărturisit că locuiește încă cu mama sa, însă speră să se mute la casa ei până la Paște. ”Păi cu cine să stau? Era ideal să stau în chirie, dar cred că ne ajută foarte mult legătura noastră și mai ales în această perioadă. Suntem bine în acest moment. De sărbătorile astea am avut o perioadă mai dubioasă în dragoste, deci timingul este perfect calculat pentru toate aspectele din viața mea, ca să se echilibreze totul… Sper că până în Paște mă mut în casa mea. Acum eu sper ca până se termină războiul să mă mut”, a mai spus aceasta.

Alexandra Ungureanu a participat la ”Asia Express” alături de mama sa

Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, s-au numărat printre vedetele care au participat în sezonul patru al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc duminică, 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Despre participarea sa la show-ul respectiv a vorbit Alexandra Ungureanu în cadrul unui interviu pentru revista Viva. ”În primele două zile nu mă gândeam decât cum să fac să ajung acasă mai repede. Ce misiuni, ce cursă… Oricât m-aş fi pregătit mental pentru ce e mai rău, realitatea părea un coşmar. A fost mult dincolo de zona mea de confort, fiind în permanenţă preocupată şi de starea mamei. Ea e foarte puternică psihic şi mental, dar eram pe nisipuri mişcătoare. Pe măsură ce am avut rezultate faine, mici victorii, am dat teribil de gustul competiţiei şi frica s-a transformat în curiozitatea de a întâmpina noi challenge-uri şi a ne depăşi limitele”, a mărturisit Alexandra Ungureanu.

citește și...