Alexandra Stan se pregătește de petrecerea de nuntă. ”Îmi doresc să fiu o mireasă prințeasă”

20.07.2021, 16:33
Alexandra Stan se pregătește de petrecerea de nuntă. ”Îmi doresc să fiu o mireasă prințeasă”
Alexandra Stan se pregătește de petrecerea de nuntă. ”Îmi doresc să fiu o mireasă prințeasă”

Alexandra Stan s-a căsătorit cu Emanuel Necatu.  Artista a făcut cununia cuvilă, cea religioasă și o mică petrecere, însă își dorește o petrecere mare, la care să îi fie alături mult mai multă lume. Vedeta a a dat detalii despre petrecerea de nuntă pe care o pune la cale, dar și despre rochia de mireasă pe care vrea să o poarte.

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a decis să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. Acum, vedeta își dorește o petrecere de nuntă grandioasă, la care să participe foarte multă lume. Alexandra Stan a dat detalii, pentru revista Viva, despre cum își dorește să fie evenimentul.

”Vrem și noi o petrecere, mai ales că ne dorim foarte mult să fim cu prietenii; atât eu, cât și Emanuel avem mulți prieteni și chiar ne pare foarte rău că nu au fost alături de noi, nu am avut cum să îi invităm, pentru că am făcut în secret. Oricum, totul s-a întamplat în perioada restricțiilor. Nici nu am fi putut chema multe persoane. Acum am văzut că s-a mai relaxat un pic situația cu nunțile și ne gândim serios să organizăm petrecerea, dar nu știm încă data și locația”, a declarat Alexandra Stan pentru sursa mai sus-menționată.


Alexandra Stan se pregătește de petrecerea de nuntă. ”Îmi doresc o rochie cum a avut Mariah Carey la prima ei nuntă”

Alexandra Stan a dezvăluit că își dorește să poarte, la petrecera de nuntă, o rochie de prințesă, asemănătoarea cu cea purtată de celebra cântăreață Mariah Carey la prima sa nuntă. ”Îmi doresc să fiu o mireasă prințesă, mai ales că la nuntă am fost, așa, mai elegantă, iar la cununia civilă am fost țărăncuță. Acum îmi doresc să fiu prințesă. Îmi doresc să am o rochie clasică, mare, cu corset, cum a avut Mariah Carey la prima ei nuntă”, a spus ea.

Alexandra Stan a vorbit și despre nași: ”Nașii sunt cei mai frumoși oameni și cei mai potriviți părinți spirituali, pe care putea să îi trimită Dumnezeu. Chiar au fost aleși cu ajutorul părintelui Zenovie, de la Mănăstirea Nechit, din județul Neamț, care ni i-a recomandat pentru că nu ne găseam nași, fiind totul foarte din scurt. Este o familie foarte frumoasă, care locuiește în București, au doi copii, sunt doi oameni respectuoși, tineri, credincioși. Sunt parte din familie deja”.

citește și...