Alexandra Stan, despre momentele când a fost bătută cu bestialitate! A avut o cădere nervoasă la ‘Survivor’

26.01.2021, 11:28
Alexandra Stan, despre momentele când a fost bătută cu bestialitate! A avut o cădere nervoasă la 'Survivor'
Alexandra Stan, despre momentele când a fost bătută cu bestialitate! A avut o cădere nervoasă la 'Survivor'

Alexandra Stan și-a amintit de momentele în care a fost bătută cu bestialitate și a izbucnit în plâns, la ‘Survivor România’. 

În urmă cu mai bine de șapte ani, artista a trecut prin clipe groaznice, după ce a fost agresată fizic de iubitul ei, care îi era și manager la vremea respectivă. Ea a avut nevoie de terapie pentru a depăși această traumă care a marcat-o.

În cadrul show-ului ‘Survivor România’, de la Kanal D, Alexandra Stan a rememorat momentele îngrozitoare când a trebuit să participe la o probă destul de solicitantă.

Alexandra Stan, despre momentele când a fost bătută cu bestialitate

Solista a precizat că una dintre colegele sale de echipă se lovise destul de puternic la cap și și-a spart arcada stângă în timpul probei. Acest lucru a făcut-o să-și amintească de clipele în care a fost lovită cu bestialitate.

Cea care a încurajat-o pe concurentă a fost Elena Marin, fosta dansatoare a Andreei Bălan, și colegă de echipă cu Alexandra Stan.

‘Nu pot să trec iar prin asta, chiar nu pot. Eu o să fiu cu el acolo, nu cu Marilena, nu pot’, a declarat Alexandra Stan, printre lacrimi.

În urmă cu șapte ani, Alexandra Stan a trecut prin momente cumplite, după ce a fost snopită în bătaie de impresarul ei, Marcel Prodan.

A fost snopită în bătaie de iubitul ei

Solista a avut nevoie de ani buni de terapie pentru a depăși trauma prin care nu ar trebui să treacă nicio femeie vreodată.

‘A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu spre părinţii mei şi să mă lase în câmp acolo, ştiţi s-a rupt filmul. Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan şi am încercat să trag frâna de mână că am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul. A oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii.

Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată şi Marcel a întors pe linia continuă, a venit şi el în spatele poliţiei şi atunci şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace, «hai gata calmează-te», nu aveam cum să mă calmez şi îmi era frică să mă urc cu el în maşină şi zicea «că e ok, ne descurcăm». Și poliţistul i-a zis «cum adică e ok, fata asta e plină de sânge, cum e ok? » Şi m-am dus cu poliţia, m-au dus la spital la urgenţă. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public’, a declarat Alexandra Stan, la acea vreme.

citește și...