Alexandra Stan, primul turneu în SUA. Vedeta trăieşte visul american

05.04.2022, 16:42

Alexandra Stan trăieşte visul american şi a anunţat deja primul turneu în SUA. Turneul ce va începe  peste câteva luni, în marile metropole ale Statelor Unite. ”Românii, deopotrivă americanii iubesc muzica sa și, cu siguranță, turneul, ce nu va ocoli marile metropole, va fi un succes”.

Artista s-a făcut cunoscută pe piața muzicală din Statele Unite cu hiturile ei „Mr. Saxobeat” și „Lemonade”. „Mr. Saxobeat” a ajuns pe primul loc („Billboard-Hot Dance Airplay”), iar ultima dată s-a întâmplat în 2019, cu single-ul „Miami” (Alexandra Stan& Manuel Riva).
Vedeta se află pe culmile succesului. Alexandra Stan va susţine concerte peste Ocean. Este primul turneu în SUA al Alexandrei Stan dedicat în special publicului vorbitor de limba română.

Primul turneu al Alexandrei Stan în Statele Unite

„Facem eforturi ca această serie de concerte să fie posibilă peste câteva luni, în locații și condiții tehnice speciale, demne de renumele vedetei. Într-adevăr este primul turneu al Alexandrei Stan dedicat în special publicului vorbitor de limba română. Un cadou celor ce iubesc muzica sa și care au tresărit de fiecare dată când i-au auzit melodiile la stațiile FM americane. Românii, deopotrivă americanii iubesc muzica sa și, cu siguranță, turneul, ce nu va ocoli marile metropole, va fi un succes”, spune într-un comunicat de presă Branko Podrumedic, potrivit Libertatea.ro.

Alexandra Stan a cântat în mai multe orașe din Statele Unite ale Americii, printre care Chicago și Los Angeles, în 2013.

Artista a locuit o perioadă în Los Angeles, California, unde a lucrat cu producători muzicali de renume în showbizul muzical și a avut câteva microrecitaluri de club.

Artista a lansat în Statele Unite ale Americii albumul „Saxobeats”

„Primele concerte din turneu au fost extraordinare, publicul m-a primit foarte bine. Cluburile în care am cântat au fost arhipline, și, spre surprinderea mea, foarte mulți dintre cei prezenți știau versurile pieselor mele, iar acest lucru m-a bucurat foarte tare”, a declarat Alexandra Stan,  în 2013.

 

 

citește și...