FOTO | Alexandra Stan, schimbare radicală de look! Cum arată la doi ani de la plecarea în SUA

25.11.2019, 14:49
FOTO | Alexandra Stan, schimbare radicală de look! Cum arată la doi ani de la plecarea în SUA
Alexandra Stan, schimbare radicală de look

Alexandra Stan a trecut printr-o schimbare radicală de look! Iată cum arată acum artista și ce au avut de spus fanii despre noua sa imagine. 

La doi ani de când s-a mutat în SUA pentru a se concentra pe carieră, solista se bucură din plin de viața americană. După ce, în 2018, gurile rele spuneau că Alexandra a vizitat esteticianul pentru a-și mări bustul, artista a făcut, recent, o schimbare radicală de look. 

Alexandra Stan, schimbare radicală de look

Vedeta are acum o altă coafură, cu breton, și părul și l-a colorat într-o nuanță foarte deschisă de blond, aproape alb. De altfel, Stan pare schimbată și la chip, iar internauții au început deja să o acuze că s-a operat și nu vrea să recunoască. 

În ultima vreme, Alexandra a revenit pentru o perioadă în România, însă cele mai recente imagini postate de artistă dau de înțeles că a plecat deja într-o destinație exotică, poate Dubai, poate unul dintre deșerturile Americii. 

„În Los Angeles sunt foarte mulți producători talentați, iar Orașul Îngerilor este, de asemenea, și orașul cu cele mai mari studiouri de creație”, spunea Alexandra despre mutarea peste Ocean. 

citește și...