Cristian Pomohaci, în turneu în SUA, deși este așteptat la tribunal

27.09.2019, 18:06
Cristian Pomohaci, în turneu în SUA, deși este așteptat la tribunal
Cristian Pomohaci se află în turneu în SUA

Cristian Pohomaci a avut parte de o primire extrem de calduroasă în SUA, acolo unde se află într-un turneu. Deși fostul preot a fost exclus din BOR, românii plecați peste Ocean au venit cu entuziasm la concerte susținute de acesta.  

Acum o săptămână, Cristian Pomohaci a început un turneu în SUA. Primul concert pe care l-a avut a fost în Detroit, Michigan, la Festivalul Românilor de la Biserica Ortodoxă „Sfântul Gheorghe”, iar la câteva zile după a mers în Cleveland, Ohio, la un spectacol aniversar organizat de Biserica „Sfânta Maria”. 

Cristian Pomohaci, acuzat de evaziune fiscală

Deși fostul preot a fost în centrul unor scandaluri care au ținut multă vreme prima pagină a ziarelor, se pare că românii din America au ales să ignore aceste lucruri și au mers la concertele sale în număr foarte mare. 

Pomohaci a ales să nu poarte haine bisericești și a îmbrăcat un costum popular, cel mai probabil pentru că nu mai are voie să poarte sutană. 

În timp ce fostul preot le cântă românilor din SUA, magistrații îl așteaptă la tribunal. Solistul a închiriat mai multe imobile fără a plăti impozit și trebuie să semneze acordul de recunoaștere a faptei, fiind acuzat de evaziune fiscală. Pomohaci și-a rugat avocatul să transmită instanței că este bolnav, însă se pare că asta nu a mai contat atunci când a decis să plece în SUA. 

 

citește și...