Alexandra Stan, mărturisire despre căsătorie: ”Eram disperată. Tot timpul simțeam că îmi lipsește ceva”. Ce spune artista despre dorința de a deveni mamă

23.11.2021, 13:21
Alexandra Stan, mărturisire despre căsătorie: ”Eram disperată. Tot timpul simțeam că îmi lipsește ceva”. Ce spune artista despre dorința de a deveni mamă
Alexandra Stan se pregătește să devină mămică!? A spus totul în direct, la tv

Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a vorbit despre viața persoanală și cea artistică în cadrul podcast-ului „Aproximativ discuții”. Artista a făcut mărturisiri despre divorț, care s-a concretizat la doar cinci luni de la căsătorie. ”Era o chestie pe care o simțeam că îmi lipsea foarte mult, orice aș fi făcut pe plan profesional ”a declarat Alexandra Stan.

Alexandra Stan s-a confesat în cadrul podcast-ului „Aproximativ discuții” cu Gojira despre motivele care au determinat-o să se căsătorească cu Emanuel Necatu și să divorțeze ulterior.

Artista a mărturisit că, după experiența de la Survivor”, s-a simțit izolată de societate și s-a refugiat în relația cu Emanuel Necatu. Totodată, solista spune că dorința de a deveni mamă a fost unul dintre motivele care au determinat-o să se căsătorească. Însă, Alexandra Stan spune că a realizat că diferențele dintre ea și soțul ei erau semnificative, iar divorțul a făcut-o să realizeze că nu ar trebui să se grăbească.

Alexandra Stan: Eram disperată. Venisem din junglă

Chiar așa e. Nu știi cum e să fii acolo. Șapte săptămâni am stat fără telefon, fără familie, să stai fără niciun contact cu ce înseamnă societatea. (…)

M-am despărțit de Emanuel. Am rămas în condiții ok. Ne respectăm. Mi-am dat seama că ne-am căsătorit ca să facem copii, dar nici nu ne potriveam, aveam păreri diferite despre viață.

Artista mărturisește că își dorea să se împlinească pe plan personal, să se căsătorească și să aibă un copil, însă în timpul căsniciei și-a dat seama că s-a grăbit, iar în prezent spune că se simte împăcată cu ea însăși și că a înțeles că va face acest pas când vă fi momentul potrivit.

Eu sunt foarte autoironică. Ard foarte repede. Trec printr-o experiență, o consum și mă implic foarte mult, dar când îmi dau seama că nu mai merge – de multe ori îmi ia mult timp să ies din relația respectivă – mi-am propus să nu mai fac asta.

Alexandra Stan: ”Mi-am dat seama că nu asta e scopul meu sau al tuturor femeilor în viață

La noi la femeie, trebuie să faci copii. Simt de la 25 de ani că sună ceasul biologic. (…) Am încercat să facem copii. Am mers la doctor, am făcut și investigații medicale.

Acum nu mai simt, după ce am făcut-o și pe asta mi-am dat seama că nu e chiar așa. (…). Era o chestie pe care o simțeam că îmi lipsea foarte mult, orice aș fi făcut pe plan profesional, de aceea nici nu eram împlinită. Pe mine nu mă mulțumeau toate realizările profesionale. Tot timpul simțeam că îmi lipsește ceva. Asta era ceea ce îmi lipsea. După ce m-am dus în fata altarului și m-am măritat, mi-am dat seama că nu asta este esența, am ajuns într-un punct în care sunt super relaxată. (…)

Nu vreau să îl jignesc pe Emanuel, este un om super ok, nu eram nici foarte pretențioasă. Mă măritam cu oricine.

Alexandra Stan și Emanuel s-au căsătorit în luna aprilie, în secret. Vedeta a fost cerută în căsătorie de Emanuel pe 14 aprilie, iar pe 1 iulie a avut loc cununia civilă.

 

 

citește și...