Alexandra Stan le-a arătat fanilor rezultatul testului pentru coronavirus

03.08.2020, 14:44
Alexandra Stan le-a arătat fanilor rezultatul testului pentru coronavirus

Cântăreața Alexandra Stan le-a arătat fanilor ei de pe rețelele de socializare care a fost rezultatul testului pentru coronavirus pe care și l-a făcut.

În urmă cu câteva zile, Alexandra Stan anunța că își face testul pentru coronavirus. Cântăreața a explicat atunci că nu are niciun fel de simptome și că se simte perfect.

“Nu am simptome, mă simt perfect, dar am zis să fiu sigură, plus că am filmat două clipuri și urmează să mai filmez ceva, așa că o să mă văd cu multă lume. Și în plus, am tot mers să mănânc la terase”, explica ea.

Acum, la câteva zile după ce s-a testat, Alexandra Stan a revenit și cu rezultatul testului pentru coronavirus. Acesta a ieșit negativ.

„Uitasem să postez. Testul a ieșit negativ! Slavă Domnului”, a scris cântăreața pe internet, citată de protv.ro.

Numărul infectărilor a scăzut sub o mie pe zi în România

După 12 zile consecutiv cu peste 1.000 de cazuri de infectare cu coronavirus pe zi în România, numărul îmbolnăvirilor a scăzut luni, 3 august 2020.

Alte 823 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în România în ultimele 24 de ore, bilanțul îmbolnăvirilor ajungând la 54.009.

În unitățile sanitare , numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.660.

Dintre aceștia, la terapie intensivă sunt internați 419 pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 1.248.318 de teste. Dintre acestea 8.045 au fost efectuate în ultimele 24 de ore.

Pe teritoriul României, 5.143 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 4.538 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 17.675 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 179 de persoane.

Cine este Alexandra Stan

Alexandra Stan are 31 de ani și este una dintre cântărețele din industraia muzicală din România care a reușit să se impună și în străinătate.

A lansat single-ul „Lollipop ” spre finalul anului 2009. Melodia a avut un mare impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite. Solista a lansat albumul de debut în august 2011, numit ”Saxobeats”. Acesta a fost un succes comercial, clasându-se în Top 40 al albumelor în țări precum Germania, Finlanda sau Elveția, în Japonia ajungând în Top 20.

În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată și concertele au fost amânate. Alexandra Stan l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o Artista a fost internată la spitalul din Medgidia pentru îngrijiri medicale.

citește și...