Alexandra Stan și-a făcut testul pentru COVID-19. ”Am zis să fiu sigură”

29.07.2020, 11:09
Alexandra Stan și-a făcut testul pentru COVID-19. ”Am zis să fiu sigură”
Alexandra Stan și-a făcut testul pentru COVID-19. ”Sunt curajoasă”

Alexandra Stan și-a făcut testul pentru COVID-19. Artista a luat această decizie după ce a filmat pentru videoclipuri și a fost nevoită să se întâlnească cu mai multe persoane.

Alexandra Stan vrea să fie sigură că totul este bine în ceea ce privește starea sa de sănătate. Artista le-a mărturisit fanilor ei din mediul online că a luat decizia de a-și face testul pentru coronavirus.

“Ghiciți unde am venit! Vă arăt imediat. Am venit să-mi fac testul, sunt foarte curioasă și am zis să fiu sigură, că am tot fost la plajă, m-am tot întâlnit cu oamenii. Vă țin la curent”, le-a spus Alexandra Stan prietenilor din mediul online, potrivit spynews.ro.

Cântăreața a explicat că nu are niciun fel de simptome și că se simte perfect.

“Nu am simptome, mă simt perfect, dar am zis să fiu sigură, plus că am filmat două clipuri și urmează să mai filmez ceva, așa că o să mă văd cu multă lume. Și în plus, am tot mers să mănânc la terase”, le-a mai transmis Alexandra Stan fanilor ei.

Cine este Alexandra Stan

Alexandra Stan are 31 de ani și este una dintre cântărețele din industraia muzicală din România care a reușit să se impună și în străinătate.

A lansat single-ul „Lollipop ” spre finalul anului 2009. Melodia a avut un mare impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite. Solista a lansat albumul de debut în august 2011, numit ”Saxobeats”. Acesta a fost un succes comercial, clasându-se în Top 40 al albumelor în țări precum Germania, Finlanda sau Elveția, în Japonia ajungând în Top 20.

În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată și concertele au fost amânate. Alexandra Stan l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o  Artista a fost internată la spitalul din  Medgidia pentru îngrijiri medicale.

 

citește și...