Alexandra Stan face mărturisiri. ”Am crezut că nu merit să nu fiu iubită de bărbați”

13.04.2021, 14:55
Alexandra Stan face mărturisiri. ”Am crezut că nu merit să nu fiu iubită de bărbați”
Alexandra Stan face mărturisiri. ”Am crezut că nu merit să nu fiu iubită de bărbați”

Alexandra Stan a făcut mărturisiri la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV.

Prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, cântăreața Alexandra Stan a făcut declarații despre familia sa și despre cum a afectat-o absența tatălui. ”Era plecat și câte 8 luni de acasă. A pierdut primii mei pași. Mama era și tată și mamă”, a spus vedeta. ”Când am făcut terapie, mi-am dat seama că unul dintre principalele motive pentru care am ajuns să fiu victimă a fost că am trăit în casă fără prezența masculină”, a adăugat ea.

Alexandra Stan a mărturisit că alegea să rămână în relații toxice din teama de a nu fi singură: ”Am crezut că nu merit să nu fiu iubită de bărbați, credeam că o să fiu părăsită”. Alexandra Stan a mai spus că nici astăzi nu este complet vindecată: ”Încă nu mi-am revenit total. Uneori, mă mai pun în postura de victimă”.

Cine este Alexandra Stan

Alexandra Stan are 31 de ani și este una dintre cântărețele din industraia muzicală din România care a reușit să se impună și în străinătate. A lansat single-ul „Lollipop ” spre finalul anului 2009. Melodia a avut un mare impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite. Solista a lansat albumul de debut în august 2011, numit ”Saxobeats”. Acesta a fost un succes comercial, clasându-se în Top 40 al albumelor în țări precum Germania, Finlanda sau Elveția, în Japonia ajungând în Top 20.

În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată și concertele au fost amânate. Alexandra Stan l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o. Artista a fost internată la spitalul din Medgidia pentru îngrijiri medicale.

citește și...