Alexandra Stan face mărturisiri. ”Să am o colaborare cu cineva și să nu mă mai gândesc că o să mă fure sau că o să mă înșele”

05.05.2021, 17:04
Alexandra Stan face mărturisiri. ”Să am o colaborare cu cineva și să nu mă mai gândesc că o să mă fure sau că o să mă înșele”
Alexandra Stan face mărturisiri. ”Să am o colaborare cu cineva și să nu mă mai gândesc că o să mă fure sau că o să mă înșele”

Alexandra Stan și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut în urmă cu ceva timp, după incidentul cu Marcel Prodan.

Alexandra Stan are 31 de ani și este una dintre cântărețele din industraia muzicală din România care a reușit să se impună și în străinătate. În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată și concertele au fost amânate. Alexandra Stan l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o. Artista a fost internată la spitalul din Medgidia pentru îngrijiri medicale. Despre c=ât de greu i-a fpst să depășească acel moment a făcut Alexandra Stan declarații pentru revista Unica.

„Am trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, tocmai pentru că era un caz atât de mediatizat, și cu cât eu încercam să trec peste, să merg la psiholog, să fiu înconjurată de familie și prieteni, să merg la studio, și să uit de toată această situație, o dată la câteva săptămâni mai era o înfățișare la tribunal sau mai apăreau niște articole și vuia presa pe puțin două săptămâni”, a declarat artista.

Alexandra Stan face mărturisiri. ”Am fost și încă sunt foarte sceptică în ceea ce privește relația mea cu bărbații”

Alexandra Stan a dezvăluit că după incidentul respectiv a început să nu mai aibă încredere în oameni, în special în bărbați.

„Au fost foarte multe incidente după acest episod. În primul rând, a fost lipsa de încredere pe care o aveam vizavi de bărbați, în al doilea rând vizavi de oamenii cu care lucrez. Mi-a luat ani de zile să ajung în punctul în care să am o colaborare cu cineva și să nu mă mai gândesc că o să mă fure sau că o să mă înșele. La fel și la capitolul bărbați, am fost și încă sunt foarte sceptică în ceea ce privește relația mea cu bărbații. Dacă ceva se întâmplă bun în viața mea, e prea bine ca să fie adevărat și, de multe ori, asta te duce către o paranoia totală, care tot ce face este să-ți crească nesiguranță în sine”, a detaliat cântăreața.

Cu ajutorul terapiei, Alexandra Stan a reușit să depășească momentele dificile, dar și să își schimbe percepția în legătură cu cei din jur: „Da, s-a mai schimbat, în decursul anilor, după terapia post-traumatică pe care am făcut-o, după foarte mulți ani de terapie, plus toată experiența acumulată în toți acești ani. Am mai avut relații în care mi-a fost trădată încrederea de către un bărbat, dar nu s-au terminat cu violență, pentru că am știut când să spun stop și m-am despărțit de persoana respectivă. Însă, doar așa învățăm”.

citește și...