Alexandra Stan, după participarea la ”Masked Singer România”. ” Nici la concertele mele nu am așa emoții”

19.10.2020, 11:14
Alexandra Stan, după participarea la ”Masked Singer România”. ” Nici la concertele mele nu am așa emoții”
Alexandra Stan, după partiiparea la ”Masked Singer România”. ” Nici la concertele mele nu am așa emoții”

Alexandra Stan a fost una dintre vedetele care s-a ascuns sub măștile de la emisiunea ”Masked Singer România”, difuzată de Pro TV.

O nouă demascare a avut loc la emisiunea ”Masked Singer România”, prezentată de Jorge la postul de televiziune Pro TV. În urma duelurilor, publicul și detectivii au votat, iar masca ce a strâns cele mai puține voturi a trebuit să-și arate adevărata identitate.

Iepurele este cel care a părăsit show-ul, sub masca acestuia ascunzându-se cântăreața Alexandra Stan, așa cum Inna și Horia Brenciu, jurați la emisiune, au bănuit.

Alexandra Stan a făcut declarații despre participarea ei la emisiunea ”Masked Sin ger România” pentru click.ro.

”A fost o experiență inedită și specială. Nu am crezut niciodată că voi avea atâtea emoții. Nici la concertele mele nu am așa emoții. M-am simțit ca și cum aș fi la începutul carierei. Faptul că vedeam foarte puțin și că aveam costumul foarte mare, mă făcea să merg greu și aveam impresia că în orice secundă aș putea să mă prăbușesc. Costumul cântărea foarte mult și am avut ceva probleme cu spatele, dar m-am obișnuit după câteva ore. Am găsit o poziție bună și adrenalina mă făcea mereu să rezist”, a declarat Alexandra Stan.


Alexandrei Stan i-a fost greu să țină secretă participarea la emisiune

Cântăreața a mai mărturisit că i-a fost foarte greu să țină secret față de familie și prieteni faptul că participa la emisiunea ”Masked Singer România.

”A fost o întreagă aventură. Față de familie a fost simplu pentru că eu locuiesc în București, ei în Constanța. Și cât stăteam în backstage mai vorbeam cu mama, dar îi ziceam că sunt la studio. Dar adevărata aventură a fost față de prietena mea, Adriana, cu care mă vedeam aproape zilnic înainte de emisiune. Și a fost foarte greu să mă ascund. I-am zis că merg la niște repetiții pentru un show, dar nu se știe dacă apar în el”, a mai dezvăluit artista.

citește și...