Alexandra Stan, despre viața de femeie măritată. ”Acum înțeleg de ce este o diferență între căsnicie și relație”

12.07.2021, 10:16
Alexandra Stan, despre viața de femeie măritată. ”Acum înțeleg de ce este o diferență între căsnicie și relație”
Alexandra Stan, despre viața de femeie măritată. ”Acum înțeleg de ce este o diferență între căsnicie și relație”

Cântăreața Alexandra Stan a făcut declarații despre noul ei statut, acela de femeie măritată, la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV.  Vedeta a afirmat că abia acum a înțeles de ce există o doferență între căsnicie și relație. de asemenea, Alexandra Stan a dezvăluit cum i-a spus mamei sale că urmează să se mărite.

Alexandra Stan  este una dintre cântărețele din industraia muzicală din România care a reușit să se impună și în străinătate. Acum, la 32 de ani, artista a decis să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu.

Prezentă la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, artista a vorbit despre decizia de a se căsători. „Nu mă așteptam să iau decizia asta, nici eu și nici ai mei, dar a venit așa cu o bucurie mare . Acum înțeleg de ce este o diferență între căsnicie și relație. Nu poți să spui la prima ceartă: auzi, ia că mă duc la Vama Veche”, a declarat Alexandra Stan.

Alexandra Stan, despre viața de femeie măritată. ”Când iubirea e mare, ce sens mai avea să mai aștept”

Cântăreața a dezvăluit că decizia sa de a se căsători i-a luat prin surprindere pe cei din familia sa. „El consiliază oameni pe partea de dezvoltare personală. Eu l-am cunoscut în alte conjuncturi, prin niște prieteni comuni. (…) Când m-am dus acasă, într-o joi, am întrebat-o pe mami: „ce faci sâmbătă?” și i-am spus: ”mă mărit!” Când iubirea e mare, ce sens mai avea să mai aștept”, a afirmat ea.

Vedeta a comentat și despre eventualitatea de a deveni mămică: „În curând, nu știu…sperăm. Acum, când vrea Dumnezeu, știi cum e…”.

Cine este soțul Alexandrei Stan. ”El a făcut primul pas”

Alexandra Stan a dezvăluit, într-un interviu pentru revista Viva,  că Emanuel a fost cel care a consiliat-o în ceea ce privește dezvoltarea personală. ”Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri. El a făcut primul pas și a fost cel care mi-a mărturisit că are sentimente pentru mine. Doar că și eu simțeam același lucru, numai că nu știam dacă să-i spun sau nu”, a dezvăluit cântăreața.

”Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta”, a adăugat Alexandra Stan.

citește și...