Marilena de la ”Survivor România”, propusă pentu eliminare. ”În ultimul timp am decăzut foarte mult”

13.02.2021, 10:05
Marilena de la ”Survivor România”, propusă pentu eliminare. ”În ultimul timp am decăzut foarte mult”
Marilena de la ”Survivor România”, propusă pentu eliminare. ”În ultimul timp am decăzut foarte mult”

Marilena, din echipa Războinicilor de la ”Survivor România” este cea care a fost propusă pentru eliminare în ediția de vineri, 12 februarie 2021, a emisiunii.

Echipa Războinicilor de la competiția ”Survivor România” a pierdut primul joc de imunitate, astfel că în ediția de vineri, 12 februiarie, a emisiunii, componenții echipei au trebuit să nominalizeze un coleg pentru eliminare.

Cea propusă pentru eliminarea din concurs a fost Marilena, care a adunat șase voturi din partea colegilor săi de echipă.


Marilena de la ”Survivor România”, propusă pentu eliminare. Ce a declarat concurenta

Marilena din echipa Războinicilor a făcut declarații imediat după ce a fost propusă de colegii de echipă pentru eliminarea din competiție. “Vreau sa fiu sincera si sa spun ceea ce simt. In urma unor probleme, am decazut foarte mult, nu vreau sa afectez echipa. Vreau sa raman si sa ii sustin pe toti. Asta m-ar face fericita in acest moment”, a declarat Marilena după ce a aflat că a fost propusă pentru eliminare, potrivit kanald.ro.

În consiliul de eliminare, Marilena a comentat și despre discuțiile din cadrul echipe Războinicilor.

“Fiecare din noi are anumite probleme sau sentimente si nu reusim sa vorbim sau sa ne deschidem. In ultima saptamana, fiecare a incercat sa se deschida fata de o persoana pe care o crede mai apropiata si da, s-au format niste grupulete, dar nu cu rautate. Cred ca putem sa le depasim. Nu am tinut cont de aceste grupuri, am fost uniti. Eu nu am simtit tensiunile dintre noi, pe mine nu ma afecteaza ce se intampla in camp si nu ma afecteaza pe traseu. Exista grupuri si asa simte fiecare in parte. La un moment dat ar trebui sa venim fata in fata sa fim sinceri unii fata de ceilalti”, a afirmat ea.

citește și...