Alexandra şi Mariana de la ‘Puterea dragostei’ continuă războiul: ‘Degeaba are facultate că nu ştie să-şi citească propriul nume’

26.12.2020, 15:00
Alexandra şi Mariana de la 'Puterea dragostei' continuă războiul: 'Degeaba are facultate că nu ştie să-şi citească propriul nume'
Alexandra şi Mariana de la 'Puterea dragostei' continuă războiul: 'Degeaba are facultate că nu ştie să-şi citească propriul nume'

Nici sfânta sărbătoare a Crăciunului nu a putut opri rivalităţile dintre Alexandra şi Mariana! Cele două concurente de la ‘Puterea dragostei’ și-au adus din nou acuzații dure. 

Alexandra şi Mariana de la ‘Puterea dragostei’ și-au aruncat cuvinte jignitoare una la adresa celeilalte. Deși Mariana se află în izolare după ce a fost diagnosticată cu COVID-19, tânăra din Republica Moldova nu a încheiat conflictul cu Alexandra.

Alexandra şi Mariana de la ‘Puterea dragostei’ s-au jignit din nou

De data aceasta, mărul discordiei a fost testul COVID-19, pe care toate concurente din casa ‘Puterea dragostei’ l-au făcut. Asemănarea de nume a dus la confundarea Alexandrei și a Marianei, de unde a şi pornit conflictul.

Într-o intervenție telefonică, Mariana a încercat să explice de unde a început ceartă cu Alexandra.

Mariana a fost diagnosticată cu coronavirus

‘Noi când am fost la test, Mariana degeaba are facultate că ea nu este în stare să-şi citească propriul nume. Îmi pare rău că eu am avut două hârtii în mână, atât pe a Mariei, cât şi pe a Marianei, am fost în stare, cu toate că nu am avut o facultate, am fost în stare să citesc numele de pe acea foaie. Mariana, hai să îţi mai spun un lucru şi pe Mădălina o cheamă Mădălina-Elena. Întelegi? Dar, i se spune Mădălina şi putea ca doamna de acolo să spună Elena în loc de Mădălina, întelegi şi să se încurce numele. Nu este vina mea.

Şi după care ea a venit şi a început să facă ca toate alea, că pe tine te cheamă Mariana şi tu îţi spui Alexandra. Da, mă cheamă Mariana. Şi da, îmi spune, toată lumea mă cunoaşte de Alexandra, dar daca tu nu ştii motivul pentru care sunt strigată Alexandra, nu vorbi şi nu mă judeca’, i-a reproșat Alexandra Marianei.

Cele două concurente nu au avut rețineri și s-au jignit reciproc. Alexandra a mai spus că nu îi pare rău că Mariana s-a infectat cu COVID-19.

‘Ai facultate, citeşte-ţi propriul nume, când ai o hârtie în mână citeşt-o, nu o semnezi din câte ştiu eu’, a mai spus Alexandra.

citește și...