Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ continuă războiul cu Mădălina. ‘Caz social ai fost tu când ai venit să te milogești aici’

22.12.2020, 14:25
Alexandra de la 'Puterea dragostei' continuă războiul cu Mădălina. 'Caz social ai fost tu când ai venit să te milogești aici'
Alexandra de la 'Puterea dragostei' continuă războiul cu Mădălina. 'Caz social ai fost tu când ai venit să te milogești aici'

Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ a ajuns să fie în conflict cu majoritatea concurenților din casă. Blondina a sărit la gâtul Mădălinei, iubita lui George, după ce aceasta a acuzat-o că primește voturi din partea publicului de milă.

Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ a văzut negru în fața ochilor și a ieșit la atac. Nu a ținut cont de nimic și a jignit-o fără rețineri pe Mădălina.

Alexandra și Mădălina s-au jignit reciproc

Alexandra: ‘Caz social ai fost tu când ai venit să te milogești aici. Numai eu știu cum am făcut și cum am trecut peste toate lucrurile astea și nu își permite una ca Mădălina, care nu știe ce am trăit eu și prin ce am trecut eu să-mi spună mie că eu sunt caz social’. 

Mădălina: ‘Dar tu știi prin ce am trecut noi? Eu știu că tu ești obisnuită cu bătăi și înjurături, dar îmi pare rău, eu am fost crescută altfel.”

Alexandra s-a certat și cu Andrada

În urmă cu două săptămâni, Alexandra a avut un conflict-monstru și cu Andrada. De supărare, Andrada a spart o ușă, după ce Alexandra i-a interzis să iasă din casă.

AndradaDeschide ușa, Alexandra! Vreau să mă duc la baie! Sparg ușa!
Alexandra: Du-te la baie, dar pe altă parte!
AndradaDoamna Cristina, eu nu sunt la pușcărie ca să stau aici în închisă și să vină Alexandra să îmi spună că mă duc la baie de câte ori vrea ea.

Andrada: Știi că pot s-o sparg și să ies prin ea?
Alexandra: Sparge-o! Să te văd! Cheia este la mine. 

citește și...