Alexandra Dinu, despre propunerea de a fi jurat la ”Românii au talent”. ”Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență”

11.10.2020, 16:02
Alexandra Dinu, despre propunerea de a fi jurat la ”Românii au talent”. ”Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență”
Alexandra Dinu,despre propunerea de a fi jurat la ”Românii au talent”. ”Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență”

Alexandra Dinu a făcut declarații despre propunerea pe care a primit-o de la Pro TV de a fi jurat la emisiunea ”Românii au talent”. Vedeta a explicat că această propunere a venit imediat după dispariția bunicii sale.

Juriul emisiunii ”Românii au talent” a suferit modificări. Alexandra Dinu îl înlocuiește pe Mihai Petre, care revenise la show-ul de la Pro TV în anul 2018.

Alexandra Dinu s-a lansat în televiziune în anul 1999 la postul public. La scurt timp, aceasta a început o carieră în actorie. În plan personal, Alexandra Dinu a fost căsătorită cu fotbalistul Adrian Mutu în perioada 2001-2003. Împreună cu Adrian Mutu, Alexandra Dinu are un fiu pe nume Mario, care azi are 18 ani. În prezent, Alexandra Dinu locuiește în Italia.

Sâmbătă dimineața, la Știrile PRO TV, Alexandra Dinu a făcut declarații despre propunerea de a face parte din juriul ”Românii au talent”. Ea a mărturisit că a primit propunerea după dispariția bunicii sale, care era mare admiratoare a show-ului respectiv.

„Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență”, a declarat Alexandra Dinu, citată de click.ro.

„Am mai avut oferte de a mă întoarce în televiziune, dar n-am găsit proiectul potrivit, care să-mi placă. Acum iată că revin în televiziune după mulți, mulți ani. Am emoții! Întotdeauna am emoții”, a adăugat ea.

Alexandra Dinu: ”Voi face naveta între România și Italia”

Alexandra Dinu a explicat că va fi nevoită să facă naveta între Italia și România pentru a onora proiectele pe care le are în prezent.

„Pentru moment, va trebui să fiu aici, după care mă voi întoarce în Italia, unde mai am un proiect, un film. Voi face naveta între România și Italia”, a spus Alexandra Dinu.

citește și...