Alexandra Dinu, despre experiența ”Românii au talent”. ”A fost mult mai intensă decât mi-o imaginam”

24.11.2020, 11:58
Alexandra Dinu, despre experiența ”Românii au talent”. ”A fost mult mai intensă decât mi-o imaginam”
Alexandra Dinu, despre experiența ”Românii au talent”. ”A fost mult mai intensă decât mi-o imaginam”

Alexandra Dinu a povestit ce înseamnă pentru ea experiența de a fi jurat la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV.

Alexandra Dinu s-a lansat în televiziune în anul 1999 la postul public. La scurt timp, aceasta a început o carieră în actorie. În plan personal, Alexandra Dinu a fost căsătorită cu fotbalistul Adrian Mutu în perioada 2001-2003. Împreună cu Adrian Mutu, Alexandra Dinu are un fiu pe nume Mario, care azi are 18 ani. În prezent, Alexandra Dinu locuiește în Italia. Acum, Alexandra Dinu l-a înlocuit la ”Românii au talent” pe Mihai Petre, care revenise la show-ul de la Pro TV în anul 2018.

Alexandra Dinu a povestit, pentru protv.ro, ce înseamnă pentru ea experiența de a fi jurat în cel mai nou sezon al emisiunii ”Românii au talent”. Etapa preselecțiilor s-a terminat, prilej pentru vedetă să tragă primele concluzii. Mi-a plăcut foarte mult experința Românii au talent, în această primă fază de preselecție. Au fost momente trăite cu maximă intensitate, ne-am bucurat, ne-am întristat, am trecut prin tot felul de emoții… Sincer, experiența a fost mult mai intensă decât mi-o imaginam și foarte frumoasă, a declarat Alexandra Dinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M I K I P U R A N ® (@mikypuran)

Ce a impresionat-o cel mai mult pe Alexandra Dinu la ”Românii au talent”

Alexandra Dinu face parte din juriul ”Românii au talent” alături de Florin Călinescu, Andra și Andi Moisescu.

Vedeta a explicat ce a impresionat-o cel mai mult la filmările de până acum pentru emisiunea respectivă.

„Am cunoscut oameni care ne-au ridicat în picioare prin talentul lor, nativ, persoane care nu făcuseră nici măcar o oră de canto și cântau divin, alții care învățaseră să danseze singuri, urmărind tutoriale pe YouTube. Cel mai mult m-au impresionat cei care nici măcar nu erau conștienți de talentul și harul pe care îl au de la Dumnezeu”, a mai spus Alexandra Dinu.

citește și...