Alexandra Dinu dă detalii despre cariera sa. ”Lucrez la un proiect de suflet”

18.05.2021, 11:45
Alexandra Dinu dă detalii despre cariera sa. ”Lucrez la un proiect de suflet”
Alexandra Dinu dă detalii despre cariera sa. ”Lucrez la un proiect de suflet”

Alexandra Dinu a făcut declarații despre cariera sa. Vedeta a afirmat că lucrează la un proiect de suflet.

Alexandra Dinu are o carieră impresionantă în spate, ca actriță. Vedeta, care este jurat la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV, a făcut declarații despre cariera sa într-un interviu pentru tvmania.ro. ”Din Statele Unite am revenit în Italia chiar înainte de începerea pandemiei. Pentru mine, a fost o perioadă mult mai liniștită decât de obicei. Am avut câteva ședințe foto pentru o serie de proiecte, iar în rest am avut mai mult pentru mine. Și lucrez la un proiect de suflet, despre care poate voi vorbi la un moment dat”, a spus Alexandra Dinu.

Despre filmele în care a jucat, Alexandra Dinu a spus: ”Nu aș putea niciodată să aleg un singur film din cele în care am jucat. Evident, niciodată nu voi putea uita rolul din Don Gnocchi, primul film în care am jucat în Italia. Este un rol de suflet din mai multe motive. Apoi, sunt filme în care am jucat în America, în care am avut ocazia de a fi alături de nume mari, precum Pierce Brosnan sau Adrien Brody. Mai presus de realizarea profesională pe care ți-o aduce un proiect, rămâne experiența pe care ai trăit-o ca om, în primul rând, rămâne povestea din jurul acelui film, oamenii pe care i-ai cunoscut , poveștile lor, locurile văzute…”.


Alexandra Dinu: ”România este și va rămâne, pentru totdeauna, acasă”

Alexandra Dinu a mărturisit că deși a locuit în SUA și în Italia, România rămâne pentru ea ”acasă”. ”Fiecare loc a însemnat ceva pentru mine și mi-a adus o anumită mulțumire, atât profesională, cât și personală. România este și va rămâne, pentru totdeauna, acasă, locul unde mă așteaptă familia, unde sunt prietenii vechi și unde mă simt mereu bine. Tot acasă este și Italia, țara care m-a primit și mi-a permis să cresc în domeniul în care îmi doream să lucrez. Iar America a fost locul în care mi-am dat voie să visez, în care am cunoscut artiști pe care îi urmăream de când îmi începusem cariera”, a mai declarat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

”Pentru mine, orice moment petrecut în România, acasă alături de prieteni și familie, este o reală bucurie. Faptul că de această dată am revenit și pentru un proiect a fost doar o completare a acestei stări de bine pe care am resimțit-o. Am avut timp să mă revăd cu oameni dragi, să redescopăr activitatea de aici și să mă implic într-un proiect care îmi place mult, pe care l-am considerat potrivit pentru mine”, a mai spus ea.

În plan personal, Alexandra Dinu a fost căsătorită cu Adrian Mutu, împreună cu care are un băiat, Mario.

citește și...