Alex Velea și Antonia au fost diagnosticați cu COVID-19. ‘Am avut toți Covid: eu, Antonia, copiii și părinții mei’

11.02.2021, 13:45
Alex Velea și Antonia au fost diagnosticați cu COVID-19. 'Am avut toți Covid: eu, Antonia, copiii și părinții mei'
Alex Velea și Antonia au fost diagnosticați cu COVID-19. 'Am avut toți Covid: eu, Antonia, copiii și părinții mei'

Familia lui Alex Velea și a Antoniei a fost lovită de COVID-19! Solistul a mărturisit că a fost depistat pozitiv cu coronavirus în luna decembrie 2020. 

În plus, toți membrii familiei sale, Antonia (31 de ani), dar și cei doi copii, Dominic (5 ani) şi Akim (3 ani), au fost infectați.

Cu toții au avut forme ușoare de boală. Din nefericire, părinții artistului au avut mai mult de tras în urma infecției cu COVID-19.

Alex Velea și Antonia, infectați cu COVID-19

‘Am luat virusul. Pe 15 decembrie am făcut testul și a ieșit pozitiv. A fost o formă ușoară la mine. N-am avut gust și miros, nu am pățit la nici o răceală așa ceva. La început, eu nu am crezut în acest virus. Era foarte ciudat. Am avut toți, și eu și Antonia, copiii și părinții mei. Nu e de glumă cu acest virus. Vreau să mă vaccinez’, a declarat Alex Velea, la ‘Xtra Night Show’, de la Antena Stars.

Alex Velea a povestit că s-a temut foarte mult pentru viața tatălui său, care a avut o formă mai gravă a bolii.

‘Mi-a fost teamă la tata. El are diabet, tata are și stent la inimă. A slăbit mult de tot, pe el l-a afectat virusul la stomac”, a mai declarat acesta, în emisiunea lui Dan Capatos.

Alex Velea și Antonia vor să se căsătorească

În vara lui 2020, Antonia a devenit femeie liberă, după divorțul de fostul ei soț, Vincenzo Castellano. Acum, Antonia și Alex Velea își doresc să se căsătorească cu acte în regulă.

‘O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Ne dorim să facem nunta anul asta, să nu mai trăim în concubinaj. Încă e o perioadă tot dubioasă cu pandemia asta. Eu am trei familii de invitat acolo, vreau să vină toată lumea la nunta mea’, a mai completat interpretul, la Antena Stars.

citește și...