Lino Golden, un nou atac la adresa lui Alex Velea la început de an! Ce a putut să spună despre iubitul Antoniei

04.01.2021, 13:02
Lino Golden, un nou atac la adresa lui Alex Velea la început de an! Ce a putut să spună despre iubitul Antoniei
Lino Golden, un nou atac la adresa lui Alex Velea la început de an! Ce a putut să spună despre iubitul Antoniei

Lino Golden l-a atacat din nou pe Alex Velea, la început de an! Deși toată lumea spera ca cei doi artiști să se împace, se pare că nu lucrurile nu stau deloc bine între aceștia. 

În urmă cu câteva luni, Lino Golden a decis să rupă definitiv relația de prietenie cu Alex Velea. Solistul nu a mai vrut să facă parte din Golden Boy Society, din cauza ideilor impuse de Alex Velea.

Deși la începutul anului ar trebui să lăsăm toate gândurile negative și răutățile, Lino Golden continuă să arunce săgeți otrăvitoare spre Alex Velea.

Lino Golden continuă scandalul cu Alex Velea

Pe contul lui de Instagram, Lino Golden a postat iar un mesaj acid, prin care le atrăgea atenția fanilor să stea departe oamenii leneși și bârfitori.

‘Nu stați cu leneși, bârfitori, hateri, falși. Mai ales, nu stați cu oameni care nu se bucură pentru voi’, a fost mesajul transmis de Lino Golden.

‘Copiii de aur’ ai lui Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh, s-au îndepărat de mentorul lor în vara lui 2020.

În cazul lui Lino Golden, se pare că totul ar fi început după ce acesta s-a împăcat cu Abi Talent, deși au avut diferite conflicte, aruncându-și cuvinte grele în mediul online.

De ce s-a certat Lino Golden cu Alex Velea

Această reconciliere nu ar fi fost deloc pe placul lui Velea. La vremea respectivă, Lino Goldea nega că s-ar fi certat cu Alex Velea.

‘Nu pot să spun că ne-am certat. Dar, da…de ceva timp, ne-am separat. Am început să avem idei diferite, să facem muzică diferită etc…Când nu mai rezonezi cu cineva, mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru ce a făcut pentru mine, fără el…nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți niște materiale împreună cu el’, spunea Lino Golden la începutul lui octombrie 2020.

‘Iertarea trebuie să fie imediată, indiferent dacă o persoană o cere sau nu. Încrederea trebuie reconstruită în timp. Dacă cineva te rănește în mod repetat, ești comandat/obligat de Dumnezeu să-i ierți instantaneu, dar nu e de așteptat ca tu să ai încredere în ei imediat și nu e de așteptat să continui să le permiți să te rănească. Am învățat cum să iert oamenii anul acesta chiar dacă nu mi-au cerut-o! Se simte frumos!’, transmitea Antonia în urmă cu ceva timp pe Instagram.

citește și...