Simona Hapciuc a fost eliminată de la ”Survivor România”. Ce a declarat concurenta din echipa Faimoșilor

22.02.2021, 09:18
Simona Hapciuc a fost eliminată de la ”Survivor România”. Ce a declarat concurenta din echipa Faimoșilor
Simona Hapciuc a fost eliminată de la ”Survivor România”. Ce a declarat concurenta din echipa Faimoșilor

Simona Hapciuc este concurente din echipa Faimoșilor care a părăsit competiția ”Survivor România”.

În urma consiliului de eliminare de duminică, 21 februarie 2021 de la emisiunea ”Survivor România”, cea care a părăsit competiția a fost Simona Hapciuc.  Simona Hapciuc a fost nominalizată de colegii din echipa Faimoșilor pentru eliminare alături de Roxana Nameș. Jador a fost desemnat favoritul publicului și a fost cel care a mai propus încă un concurent din echipă pentru a fi eliminart di concurs. Acesta a popus-o pe Majda. „Eu nu sunt niciun judecător, eu nu judec pe nimeni, eu doar spun ce cred. Judecătorul nostru e publicul și publicul decide care dintre acești oameni trebuie să plece acasă. Eu vreausă rămână toți, n-am ce să fac, trebuie să fiu corect cu noi ca echipă. O iubesc cel mai mult dintre fete, dar trebuie să o votez pentru că e cea mai slabă și o să spun Majda”, a spus Jador, citat de wowbiz.ro.

 

Majda a reacționat: „Sincer, nu mă așteptăm și nici nu mă consider una dintre cele mai slabe fete. Eu mereu le-am spus că nu mă consider slabă atât timp cât am dus lupta până la final. Niciodată nu m-am văitat, e posibil să fiu văzută veriga slabă pentru că nu sunt foarte ușor influențabilă și mereu am spus că voi face totul cu sufletul. Nu mă supără, dar nu mă așteptam. Nu contează ce se va întâmpla,important e să știm să jucăm acest joc. Să nu lăsăm jocul să ne transforme și să scoatem tot ce e mai uman din noi, pentru că foamea poate scoate ce-i mai urat. Pentru fiecare există un început și o încheiere și dacă aceasta este încheierea mea, sper că am sădit un strop de iubire în inima fiecăruia”.

 

Simona Hapciuc a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Astea au fost jocurile colegilor.


După ce s-a aflat că este eliminată de la competiția ”Survivor România”, Simona Hapciuc a făcut declarații.

Aceasta s-a declarat dezamăgită că părăsește concursul, dar fericită că se întoarce acasă la băiețelul ei, Dimitri.

„Sunt foarte fericită deoarece părăsesc competiția cu capul sus. Ultimul traseu pe care l-am avut l-am câștigat de două ori. Ultimul meci pe care copilul meu îl va vedea la televizor, va ști că mama lui este o câștigătoare. Plec acasă mândră de ce a am făcut în această competiție. Consider că am dat totul. Din punct de vedere sportiv nu ar trebuie să plec, dar astea au fost jocurile colegilor. Sunt fericită că plec la puiul meu și sunt convinsă că Dumnezeu are planuri mult mai mărețe pentru mine”, a spus fosta concurentă din echipa Faimoșilor, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...