Alex Velea nu vrea să se împace cu Lino Golden și a făcut dezvăluiri șocante! De ce nu o să-l ierte niciodată

28.04.2021, 10:26
Alex Velea nu vrea să se împace cu Lino Golden și a făcut dezvăluiri șocante! De ce nu o să-l ierte niciodată
Alex Velea nu vrea să se împace cu Lino Golden și a făcut dezvăluiri șocante

Alex Velea este în continuare foc și pară pe Lino Golden, cel pe care toată lumea îl considera „fiul lui adoptiv”. Solistul a mărturisit că nu are de gând să-l ierte pe acesta, după tot ce i-a făcut. 

Iubitul Antoniei a fost invitat în emisiunea „Showbiz Report”, unde a vorbit fără rețineri despre falsitatea de care a dat dovadă Lino Golden. În urmă cu câteva luni, cei doi s-au certat crunt și și-au adus acuzații grave unul celuilalt.

Alex Velea a dezvăluit că scandalul cu Lino l-a făcut mai puternic, însă niciodată nu va putea să-l ierte.

Alex Velea nici nu vrea să mai audă de Lino Golden

”Și ce dacă am fost dezamăgit? Mai bine. Asta mă face să fiu puternic, mai tare și să mă gândesc mai profund asupra unor lucruri. Dumnezeu să-i ierte pe cei care m-au dezamăgit. Am spus ce era de spus. Nu pot să iert falsitatea, închipuirea, mai multe. Nu sunt iertător. Nu prea dau a doua șansă. Niciodată. Nu există așa ceva. Am trecut peste acel moment de atunci. S-a încheiat totul. Putem să rămânem în condiții normale, de oameni civilizați, dar atât”, a declarat Alex Velea la Showbiz Report, de la Antena Stars.

De asemenea, solistul a precizat că toate acțiunile fostului „băiat de aur” au fost bine gândite înainte de a le pune în aplicare.

”Niciodată. Ciorba reîncălzită nu mai este bună. Nu mai ești copil când îți arde de prostii. Îți asumi când ești copil, trebuie să vezi în ce ape te scalzi. Nu cred că am greșit ca și copil. Dacă am greșit îmi cer iertare. Am avut coloană vertebrală de când eram puști, chiar dacă am avut flexibilitate mare. Ai mei m-au crescut cu niște principii la care nu am renunțat, tocmai de-asta m-am certat cu multă lumea”, a mai spus Alex Velea.

citește și...