Mario Fresh, o nouă lovitură de grație pentru Alex Velea. Ce are de gând să facă iubitul Alexiei Eram

24.12.2020, 10:11
Mario Fresh, o nouă lovitură de grație pentru Alex Velea. Ce are de gând să facă iubitul Alexiei Eram
Mario Fresh, o nouă lovitură de grație pentru Alex Velea. Ce are de gând să facă iubitul Alexiei Eram

Mario Fresh, iubitul fiicei Andreei Esca, și Lino Golden, au fost ajutați de Alex Velea și Antonia să devină cunoscuți în lume muzicală din România. 

Cei doi artiști au preferat să îi spună ‘adio’ lui Alex Velea, în urmă cu câteva luni. La vremea respectivă, a fost un adevărat scandal în familia Golden Boy Society, însă lucrurile s-au mai calmat între timp.

Lino Golden și Mario Fresh au simțit că e momentul s-o ia de la capăt singuri și s-au retras de la casa de producție a lui Alex Velea.

Mario Fresh a rupt legătura cu Alex Velea

În ultimii ani, Alex Velea a fost ca un adevărat tată pentru Lino Golden și Mario Fresh, însă ucrurile s-au schimbat extrem de mult în ultima perioadă. Cei doi adolescenți au decis să nu mai facă parte din familia Golden Boy Society, din cauza ideilor impuse de Alex Velea.

‘De ce nu mai sunt Lino şi Mario Fresh la Golden Boy Society, hai să vă povestesc! Văzând această transformare a lor, am sperat să nu se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă aşteptam la treaba asta. Una din probleme este că ei şi-au dorit să rămânem doar noi 3 la Golden Boy Society, Lino, Mario şi eu. Deşi atunci când ei au venit în formula erau şi Rashid şi John Băiat Bun, artişti care i-au susţinut şi iubit.

De la bun început, şi Mario şi Lino au ştiut dorinţa mea de a-i ajuta şi pe alţii, exact cum am făcut şi cu ei. Când am făcut Golden Boy Society mi-am dorit să pot crea o familie în care să ne sprijinim, să ne ajutăm şi când suntem pe val şi când cifrele scad. Însă Lino şi Mario au uitat de aceste lucruri când au început să dea de faimă, iar prin acţiune lor au arătat că nu-şi mai doresc să facă parte din Golden Boy Society’, mărturisea Alex Velea, oarecum supărat de această decizie.

Ce are de gând să facă pe viitor

Recent, Mario Fresh a recunoscut, într-o emisiune tv, că și-ar dori să facă mai multe schimbări în viața lui, printre care și numele de pe Instagram. Tânărul nu mai vrea să se numească ‘Golden Boy Mario’, numele pe care l-a primit când făcea echipă cu Alex Velea, ci ‘Mario Fresh’.

O sa trebuiască să schimb și eu numele de pe instagram, Golden boy mario, am în plan pentru 2021”, aspus iubitul Alexiei Eram, în emisiunea lui Măruță.

citește și...