Alex Delea, despre problemele cu care s-a confruntat la ”Survivor”. ”În ultima lună, am vomitat”

14.08.2022, 16:07
Alex Delea, despre problemele cu care s-a confruntat la ”Survivor”. ”În ultima lună, am vomitat”
Alex Delea, despre problemele cu care s-a confruntat la ”Survivor”

Alex Delea, care a câștigat cea mai recentă ediție a emisiunii ”Survivor România”, și-a amintit de problemele pe care le-a avut cu mâncarea pe durata participării lui la competiția desfășurată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Pro TV.  ”În ultima lună, am vomitat”, a dezvăluit el în cadrul unui podcast.

Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Alex Delea și-a amintit de perioada în care a participat la ”Survivor România”. Invitat la podcastul realizat de Damian Drăghici, acesta a mărturisit cu ce probleme s-a confurntat din cauza mâncării, sau mai bine zis a lipsei acesteia.

Alex Delea, despre problemele cu care s-a confruntat la ”Survivor”. ”Ori mănânc cât pot, până dau pe dinafară, ori mă duc și dorm. În viața mea nu am făcut așa ceva”

Alex Delea a fost întrebat dacă în Republica Dominicană a mâncat doar orez și cocos. Câștigătorul show-ului a afirmat că a consumat și alte alimente, primite ca recompensă în urma jocurilorde pe trasee, iar din această cauză a și vomitat.

„Sunt și recompense. Totul este foarte bine calculat. În prima lună, de exemplu, ai recompense micuțe, un cartof, două ouă, paste. Dar astea sunt o dată pe săptămână. După prima lună, vin recompense mai mari, adică proteine. Pui, o masă. Totul vine ușor, ușor. Și este foarte bine, penntru că dacă îți dă direct o masă de aia mare, îți ia corpul razna, astfel că totul este ușor. Medicii mereu sunt acolo, în caz că se întâmplă ceva cu adevărat grav, nu că ți-e foame. În ultima lună, am vomitat. Aveam o masă plină de mâncare, iar psihicul meu știa că dacă nu mănânc acolo, nu mai mănânc. Ori mănânc cât pot, până dau pe dinafară, ori mă duc și dorm. În viața mea nu am făcut așa ceva… Făceam niște combinații de dulce cu ketchup, orice, era disperarea aia, că trebuie să mănânc”, a declarat Alex Delea, citat de protv.ro.

citește și...