Alex Delea, câștigătorul ”Survivor”, face dezvăluiri despre familia sa. ”Dacă nu ar fi ea, nu aș ști pe unde să o iau în viață”

20.07.2022, 16:24
Alex Delea, câștigătorul ”Survivor”, face dezvăluiri despre familia sa. ”Dacă nu ar fi ea, nu aș ști pe unde să o iau în viață”
Alex Delea, câștigătorul ”Survivor”, face dezvăluiri despre familia sa

Alex Delea, care a câștigat cea mai recentă ediție a emisiunii ”Survivor România”, a scos la iveală amănunte despre familia sa. Acesta a mărturisit că nu a avut parte de o prezență paternă, iar cele care i-au fost mereu alături au fost mama și bunica sa. ”Dacă nu ar fi ea, nu aș ști pe unde să o iau în viață” , a spus Alex Delea despre mama sa.

Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Alex Delea a oferit detalii despre familia sa pentru revista Viva. Acesta a dezvăluit că nu a avut parte de o prezență maternă în viața sa, mama și bunica fiind cele care i-au fost mereu alături și de care este extrem de atașat.

Alex Delea, câștigătorul ”Survivor”, face dezvăluiri despre familia sa. ”Nu am avut niciodată un tată, prin urmare nu îi simt lipsa”

”Relația mea cu mama este una specială, este prietena mea, avocatul meu, cu ea mă sfătuiesc în viață despre orice. Dacă nu ar fi ea, nu aș ști pe unde să o iau în viață. Iar mamaia este bebelușul meu, este o dragoste aparte, este totul, inimioara mea”, a declarat Alex Delea despre mama și bunica sa.


”Faptul că am fost crescut de trei femei (n. r. mama, bunica și mătușa) mă pune în situația de a nu putea face o comparație cu a fi crescut de tată și mamă. Nu am avut o prezență masculină în viața mea. Dar sunt foarte fericit! Nu am avut niciodată un tată, prin urmare nu îi simt lipsa. Nu știu cum este”, a mai spus câștigătorul ”Survivor România 2022” pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...