Alex Bodi și Daria Radionova sărbătoresc primul Crăciun împreună! Au împodobit bradul, după ce afaceristul a fost eliberat

21.12.2020, 15:36
Alex Bodi și Daria Radionova sărbătoresc primul Crăciun împreună! Au împodobit bradul, după ce afaceristul a fost eliberat
Alex Bodi și Daria Radionova sărbătoresc primul Crăciun împreună! Au împodobit bradul, după ce afaceristul a fost eliberat

Zilele trecute, Alex Bodi a fost eliberat și arestat la domiciliu. Vestea eliberării afaceristului a fost motiv de bucurie pentru iubita lui, Daria Radionova. Cei doi vor petrece sărbătorile de iarnă împreună pentru prima dată. 

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost reținut în urmă cu mai bine de o lună, el fiind acuzat de proxenetism și trafic de persoane. Recent, el a fost eliberat de autorități și plasat în arest la domiciliu.

‘Impune inculpatului Bodi Alexandru Nicolae, obligația de a nu părăsi imobilul unde locuiește fără forme legale situat în com. (…), str. (…) nr. (…), jud. Ilfov, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza’, se arată în minuta deciziei Curții de Apel Craiova, potrivit Adevărul.

Alex Bodi, în brațele Dariei Radionova după ce a fost eliberat

Acum, Alex Bodi are mai mult timp liber de petrecut alături de partenera lui, rusoaica Daria Radionova. Cei doi au împodobit împreună bradul, iar Daria a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare din casa lui Alex Bodi. Odinioară, Bianca Drăgușanu era cea care se fotografia în vila impresionantă a lui Alex Bodi.

Alex Bodi va sta în arest la domiciliu până pe data de 16 ianuarie, urmând ca mai apoi să se decidă soarta lui de către judecători. Până atunci, afaceristul profită de fiecare moment petrecut cu Daria Radionova, mai ales că nu are voie să părăsească locuința.

Daria Radionova și Alex Bodi s-au cuplat, după ce bărbatul s-a despărțit definitiv de Bianca Drăgușanu. În trecut, tânăra și Alex Bodi s-au mai întâlnit, deși acesta se afla într-o relație cu Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, bătută de Alex Bodi

Averea lui Alex Bodi

Ultima bătaie încasată de vedetă a fost în urmă cu mai bine de două luni! Cancan a prezentat imagini șocante cu Bianca Drăgușanu cu fața desfigurată în urma bătăii primite de la Alex Bodi. Aceasta abia se mai putea ține pe picioare și avea fața tumefiată.

La începutul lunii noiembrie, într-o serie de instastory-uri pe Instagram, vedeta a răbufnit și și-a anunțat fanii că are de gând să vorbească cu sinceritate despre viața și, mai exact, despre perioadele dificile din ultimii doi ani.

‘Am decis astăzi să încep să vă spun una dintre poveștile vieții mele și mai bine zis, ultima poveste a vieții mele, care are un început, apoi un cuprins, apoi un deznodământ și un final incredibil. Stați aproape pentru că vreau să vă dau detalii în zilele ce urmează. Dumnezeu trimite cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați. Și da, eu mă consider un soldat puternic din toate punctele de vedere. Eu sunt puternică pentru că eu îndur, eu iert, cred și vreau.

Eu vreau ca toate lucrurile să fie bine, vreau ca toată lumea să fie împăcată cu sinele, în primul rând. În momentul de față, mă apasă așa ceva, mă apasă că trebuie să vă spun adevărul. Adevărul pe care voi îl știați, îl bănuiați și pe care voi m-ați sfătuit de foarte multă vreme să vi-l spun și să mi-l asum’, scria blondina pe Instagram.

citește și...