Alex Bodi riscă suspendarea permisului de conducere. Cu ce viteză a condus pe Autostrada Soarelui

10.07.2020, 14:05
Alex Bodi riscă suspendarea permisului de conducere. Cu ce viteză a condus pe Autostrada Soarelui
Alex Bodi riscă suspendarea permisului de conducere. Cu ce viteză a condus pe Autostrada Soarelui

După ce de curând a fost surprins conducând cu o viteză de 104 km/h pe străzile din Capitală, Alex Bodi a fost fost filmat conducând cu o viteză amețitoare pe Autostada Soarelui.

Partenerul de viață al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, a fost filmat în timp ce își conducea bolidul de lux cu viteza de 305 km/h pe Autostrada Soarelui, relatează Antena 3.

Pe drumurile publice, viteza maximă admisă este de 130 km/h.

Alex Bodi riscă o amendă de aproape 3.000 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Din câte se pare, filmarea în care afaceristul rula pe autostradă cu o viteză amețitoare a fost făcută chiar de iubita lui.

Ce spunea Bianca Drăgușanu după ce Alex Bodi a ajuns în carantină

Polițiștii l-au prins, în urmă cu câteva săptămâni, pe Alex Bodi în timp ce conducea mașina cu 104 km/h prin Capitală. Acesta trebuia să fie în izolare la domiciliu, în perioada 13-25 iunie, pentru că era proaspăt întors din străinătate. Acesta a ajuns ulteior la un centru de carantină.

“El a venit la un consult, pentru că s-a operat acum două săptămâni. A avut o hernie ombilicală și s-a operat de urgență la Ponderas. Practic, poliția l-a oprit în timp ce mergea la control. Cât despre izolare, Alex a fost plecat din țară cu avion privat în Croația, acolo unde nu este declarată stare de urgență, și s-a întors cu avion privat, a stat acasă, unde a trebuit să stea, a respectat legea.

Neînțelegerea a fost la faza când l-a oprit poliția, l-au găsit în baza de date la DSP, el mergea fix la consultul unde era programat! A respectat legea, dar se exagerează la greu ca să mai facem puțină publicitate la coronavirus!”, a comentat, la vremea respectivă, Bianca Drăgușanu despre situația partenerului ei de viață, Alex Bodi.

 

citește și...