Cu ce își ocupă timpul Bianca Drăgușanu după ce Alex Bodi a fost plasat în carantină. Vedeta nu este deloc afectată

24.06.2020, 18:46
Cu ce își ocupă timpul Bianca Drăgușanu după ce Alex Bodi a fost plasat în carantină. Vedeta nu este deloc afectată

În urmă cu o seară, Alex Bodi a fost băgat în carantină instituționalizată, după ce polițiștii au descoperit că iubitul Biancăi Drăgușanu nu respecta izolarea, ținând cont că s-a întors în țară recent.

Marți seară, 23 iunie, afaceristul a fost oprit de Poliția Rutieră, după ce și-ar fi condus bolidul de lux cu 104 km/h. Surse judiciare au declarat că acesta nu avea ce să caute pe stradă, mai ales că trebuia să fie în izolare în perioada 13 iunie-26 iunie.

Alex Bodi a mai fost sancționat cu amendă și suspendarea permisului de conducere. În plus, el a fost plasat în carantină instituționalizată, într-un hotel din Capitală.

Bianca Drăgușanu, nepăsătoare la problemele fostului soț

În vreme ce Alex Bodi a fost obligat de autorități să stea în carantină, iubita lui, Bianca Drăgușanu, a părut nepăsătoare la problemele lui și și-a ocupat timpul cum a știut ea mai bine. A mers la salonul de înfrumusețare și a avut intervenții telefonice la mai multe emisiuni de la tv.

De asemenea, ea a vorbit și despre cadoul primit de la Alex Bodi, nefăcând însă referire la carantinarea forțată a bărbatului. Un cățel pomeranian de care nu se mai dezlipește oriunde ar merge.

‘L-am primit cadou de la fostul meu soț. Fără niciun fel de modestie, cățelul este cel mai frumos cadou pe care l-am primit. L-am iubit din prima secundă când l-am văzut. Lucrurile nu s-au schimbat între noi (n.r. între ea și Alex Bodi). Sunt incerte, imprevizibile, nu am așteptări. Faptele vorbesc de la sine. Îmi controlez gelozia. Nu am fost niciodată geloasă pe o femeie’, a mărturisit blondina, la ‘Teo Show’.

Alex Bodi face orice pentru blondină

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat iar, cu toate că bărbatul a avut o relație de scurtă durată cu Daria Radionova. Alex nu a stat prea mult timp departe de vedetă, așa că în loc să stea în izolare la domiciliu după ce s-a întors de la Londra, el a preferat să meargă după Bianca la mare.

‘I-a trimis camioane de flori. Când a văzut că nu o înduplecă, a plecat după ea pe litoral. I-a spus că nu poate trăi fără ea și că o iubește. Ca să îl ierte, i-a dus un Rolex de 50.000 de euro, dar i-a dăruit și un cățel pomeranian, în valoare de 3000 de euro. Bianca nu acceptă să se mai împace cu el, orice i-ar da cadou’, ne-au declarat apropiații lor.

citește și...