Alex Bodi, noi declarații șocante despre pozele cu Bianca mutilată în bătaie: ‘Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci’

16.02.2021, 18:23
Alex Bodi, noi declarații șocante despre pozele cu Bianca mutilată în bătaie: 'Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci'
Alex Bodi, noi declarații șocante despre pozele cu Bianca mutilată în bătaie: 'Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci'

Alex Bodi a răbufnit din nou la adresa fostei soții, Bianca Drăgușanu. Zilele trecute, blondina a făcut publice o serie de imagini șocante, în care apărea cu fața mutilată din cauza bătăilor încasate de la Alex Bodi. 

Alex Bodi a decis să rupă tăcerea despre fosta parteneră, Bianca Drăgușanu. Afaceristul din Mediaș a dezvăluit că blondina nu vrea decât să se răzbune pe el într-o perioadă în care are probleme cu legea.

Alex Bodi, foc și pară pe Bianca Drăgușanu

‘Este vorba de o răzbunare, combinată cu o diversiune. A publicat pozele astea ca să-mi facă mie rău. Dar de ce te trezești să mă ataci acum după patru luni? Ea știe că o doamnă jurnalistă i-a confirmat că nu eu am dat poza. Eu vreau să uit acest război cu ea. Nu am nici o intenție să-i fac rău, plus că nu mă mai interesează persoana ei”, a declarat Alex Bodi, într-un interviu acordat din arestul la domiciliu, pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o de câteva ori pe vedetă, însă de fiecare dată, aceasta accepta să se împace cu el prin cadouri de lux și vacanțe scumpe.

‘Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut. A existat un conflict între noi doi în 30 septembrie. Trebuie să înțelegi de ce au degenerat lucrurile, din geloziile ei. De ce vrei tu să sari la bătaie? Adică tu sari la mine, eu te opresc și tu după aia spui că ai semne pe mână? Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să le dau. Când era întinsă pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele și filmarea de la balcon. Ea are tulburări psihice. Zici că te-am bătut și după patru zile ai fugit cu mine în vacanță?

Dacă a făcut dosar penal, asta doar ea știe. Bănuiesc că și-ar fi luat certificat. Dar să vină cu mine în Turcia să se afișeze peste tot cu mine? Femeia asta a fost numai în vacanțe cu mine, avea numai beneficii de pe urma certurilor noastre. Noi ne-am certat de vreo 15 ori și ne-am împăcat. Suntem de râsul lumii. De ce toate relațiile ei au fost lupta din Troia? Ca e ea pâinea lui Dumnezeu?’, a mai spus Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu i-a fost amantă la început

Mai mult de atât, bărbatul a recunoscut că blondina i-a fost amantă timp de trei luni de zile, înainte ca el să divorțeze de fosta soție, Iulia, cea care l-a și denunțat la Poliție.

‘Ea nu este în stare să-și asume chestii pe care eu le am cu ea în telefon. Râde de toată lumea . Eu până să divorțez de fosta soție, ea a fost amanta mea trei luni. Noi am semnat un contract că nu are voie să mai vorbească de mine, să mai iasă la tv. Ea nu acceptă că cineva a ababonat-o de tot. Ea Regina României, e vedetă de scandal, o așteaptă paparazzi peste tot, e o vedetă trompetă ea.

Nu poți să mă înjuri tu, femeie, de morți și de bunica mea! Dacă mă duc la Marriot și scot lista de la Vuitton, Valentino, până să mă cunoască pe mine bătea vântul la ea în dressing. Daria i le-a pregătit pe toate într-un sac printre care și gențile ei fake, să și le ia’, a mai spus Bodi la Antena Stars.

citește și...