Ce spune Alex Bodi despre imaginile cu Bianca Drăgușanu desfigurată. ‘Încearcă să agite lucrurile și să profite de situația în care mă aflu’

12.02.2021, 15:25
Ce spune Alex Bodi despre imaginile cu Bianca Drăgușanu desfigurată. 'Încearcă să agite lucrurile și să profite de situația în care mă aflu'
Ce spune Alex Bodi despre imaginile cu Bianca Drăgușanu desfigurată. 'Încearcă să agite lucrurile și să profite de situația în care mă aflu'

Alex Bodi a reacționat, după ce fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, a creat o adevărată revoltă cu imaginile publicate pe internet, în care avea fața desfigurată. 

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, pe pagina ei de Instagram, că fostul soț ar fi putut trimite presei pozele cu ea plină de vânătăi. Aceste afirmații l-au enervat teribil pe afaceristul din Mediaș, care a decis să rupă tăcerea despre această situație.

Războiul dintre cei doi foști soți continuă! Blondina a precizat că vânătăile din pozele prezentate de ea au fost cauzate de o intervenție de blefaroplastie, dar și de bătăile repetate pe care le-a încasat de la Alex Bodi.

Alex Bodi a vorbit despre imaginile cu Bianca Drăgușanu desfigurată

Sătul de toate acuzațiile, Alex Bodi a declarat că fosta lui parteneră vrea doar să atragă atenția. Potrivit Antena Stars, el nu a dat publicității imaginile cu Bianca Drăgușanu învinețită la față după intervențiile estetice.

‘Pe mine mă deranjează, că încearcă să agite lucrurile și să profite de situația în care mă aflu și atacă din toate părțile. Cred că suferă de imagine, de atenție. Nu pot să înțeleg la ce recurge ea și de ce. Problema ei cred că o ignor și nu dau curs provocărilor și nu știe ce să mai facă. Eu dacă susține, ca bărbat, ca sunt super fericit, că nu știu ce, că nu știu cum, m-ar mai interesa pe mine ce se întâmplă în jurul meu? Aș ignora!

Ea a fost cu mine din 2018, în septembrie și noi ne-am despărțit anul trecut. Iar referitor la imaginile pe care le-am publicat, că am mai primit dintr-o grămadă de părți, ar trebui să știe că vine cu lucruri care s-au întâmplat acum 2 ani, anumite chestii pe care eu mi le-am asumat și le-a recunoscut. Eu când fac ceva îmi asum, dar ea trebuie să aducă dovezi de moment. Sper să nu fie nevoit să vorbesc, pentru că nu mai vreau să intru în scandalul ăsta mediatic, pentru că eu nu trăiesc din asta’, a spus Alex Bodi, la Antena Stars.

citește și...