Alex Bodi, despre divorțul de Bianca Drăgușanu. ”Am făcut unele greșeli. Poate unele infidelitățile de ale mele…”

02.03.2020, 10:55
Alex Bodi, despre divorțul de Bianca Drăgușanu. ”Am făcut unele greșeli. Poate unele infidelitățile de ale mele...”
Alex Bodi, despre divorțul de Bianca Drăgușanu. ”Am făcut unele greșeli. Poate unele infidelitățile de ale mele...”

Alex Bodi a făcut declarații după ce s-a zvonit că ar fi la un pas de divorț de Bianca Drăgușanu. Acesta afirmă că totul depinde de el și de partenera lui și că numai ei doi știu care este adevărul.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi. de când s-au cunoscut, cei doi au avut parte de numeroase despărțiri și împăcări.

De curând, s-a spus că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu ar fi la un pas de divorț.

Alex Bodi a făcut declarații despre acest subiect pentru wowbiz.ro.

”Numai eu și ea știm adevărul și numai noi ne înțelegem cel mai bine reacțiile. Totul depinde de noi. Există focuri minore în discuțiile noastre, pe care le amplificăm în 10 secunde și se ajunge la nu știu ce incendiu în presă. Dar adevărul este altul. Contează doar ce simțim unul pentru altul! Suntem împreună pentru că ne iubim, nu pentru a ne face reclamă sau, Doamne ferește, pentru bani, cum spun unii și alții. Bianca este cea mai frumoasă femeie, este o apariție, oriunde am merge, chiar și dacă își pune pe ea lucruri simple. Pur și simplu, are un stil al ei, magnetizant, care atrage toate privirile. Suntem împreună acum și poate să spună oricine orice, nu putem sta unul fără altul”, a declarat acesta pentru sursa citată.

Recunoaște că a făcut greșeli

Partenerul de viață al Biancăi Drăgușanu a recunoscut că a făcut greșeli în mariajul cu aceasta.

”O iubesc, dar, recunosc, am făcut unele greșeli. Este adevărat, poate unele infidelități de ale mele din trecut au fost exgerate sau duse într-o direcție greșită. Bianca le crede, uneori, ca fiind tot timpul prezente, dar nu este așa. Vreau să spun că legătura noastră este unică, nimeni nu mă fascinează ca Bia și cred că și ea știe acest lucru. Este real”, a adăugat el.

citește și...