Prima reacție a lui Alex Bodi după ce s-a zvonit că s-a despărțit din nou de Bianca Drăgușanu EXCLUSIV

25.02.2020, 15:02
Prima reacție a lui Alex Bodi după ce s-a zvonit că s-a despărțit din nou de Bianca Drăgușanu EXCLUSIV
Prima reacție a lui Alex Bodi după ce s-a zvonit că s-a despărțit din nou de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou? Weekend-ul trecut, cei doi soți au fost în locații diferite, iar semnele că aceștia și-au spus din nou adio sunt tot mai evidente.

Prima reacție a lui Alex Bodi după ce s-a zvonit că s-a despărțit din nou de Bianca Drăgușanu

În vreme ce fosta prezentatoare tv a petrecut pe cinste la ziua celui mai bun prieten de una singură, soțul ei, Alex Bodi, se afla la Mediaș, acolo unde a mers să-și viziteze bunica.

Mai mult de atât, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu s-au mai afișat împreună de ceva vreme și niciunul dintre ei nu a mai publicat fotografii pe rețelele de socializare. Ultimele imagini în ipostaze tandre au fost postate de Revelion.

Contactată telefonic, blondina a preferat să nu mai discute aspecte din viața sa privată și a refuzat orice declarație la adresa soțului ei. În schimb, Alex Bodi a avut o primă reacție în urma zvonurilor că s-ar fi despărțit din nou de Bianca.

‘Eu și Bia nu mai declarăm nimic despre viața noastră personală. Am zis-o și într-un interviu amândoi acum câteva zile. S-au zvonit multe. Dacă nu mai avem postate imagini pe Instagram, nu înseamnă nimic. Ne trimitem mesaje unul altuia prin instastory’, ne-a declarat, în exclusivitate, Alex Bodi.

Pe de altă parte, apropiații celor doi susțin că, într-adevăr, căsnicia Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi nu merge ca pe roate, iar divorțul le bate la ușă.

‘Există probleme în relația lor, dar Bianca încă nu se poate pronunța în această privință, dacă se desparte sau nu de el. Minte (n.r. Alex Bodi) când spune că totul este perfect în căsnicia lor’, ne-au mărturisit amicii celor doi.

Anul trecut, blondina l-a iertat pe Alex Bodi după ce acesta a agresat-o fizic în parcarea unui restaurant de lux din Capitală. Bianca Drăgușanu a renunțat la actele de divorț și a decis să îi mai acorde o șansă soțului său. La scurt timp, cei doi au fost văzuți împreună la un eveniment mai fericiți ca niciodată, semn că au dat uitării toate episoadele negative din viața lor.

 

citește și...