Cât de bine se înțelege Bianca Drăgușanu cu fosta iubită a lui Alex Bodi! Cele două petrec mult timp împreună

28.02.2020, 11:05
Cât de bine se înțelege Bianca Drăgușanu cu fosta iubită a lui Alex Bodi! Cele două petrec mult timp împreună
Cât de bine se înțelege Bianca Drăgușanu cu fosta iubită a lui Alex Bodi!

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit în vara lui 2019 pentru a doua oară, cu Alex Bodi! De atunci, cei doi au trecut prin numeroase împăcări și despărțiri. Atât Bianca, cât și Alex Bodi, au mai fost căsătoriți înainte și au încercat să rămână în relații bune cu foștii lor parteneri.

Cât de bine se înțelege Bianca Drăgușanu cu fosta iubită a lui Alex Bodi!

De altfel, Bianca Drăgușanu nu are nimic împotrivă să petreacă timpul cu una dintre fostele partenere ale actualului ei soț, ba chiar postează imagini cu femeia pe rețelele de socializare.

Recent, blondina și Raluca, mama uneia dintre cele două fetițe ale lui Alex Bodi, și-au dat întâlnire la un restaurant din București. Pentru a marca momentul, cele două s-au fotografiat și au arătat tuturor cât de bine se înțeleg.

Bianca Drăgușanu declara, în 2019, că are o relație frumoasă de prietenie cu Raluca, și nu pierde nicio ocazie pentru a petrece timp cu ea.

Mai mult de atât, atunci când Alex Bodi și-a aniversat ziua de naștere într-un club bucureştean, la eveniment i-au fost alături Bianca Drăgușanu, soția lui în acte, dar și fosta lui iubită, Raluca.

Alex Bodi are două fetițe, din două relații diferite. După ce s-a despărțit de Raluca, afaceristul s-a cuplat cu Iulia, care i-a dăruit și ea o minunăție de fetiță. Iulia este femeia de care Alex Bodi a divorțat după ce a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu.

“Ne-am cunoscut pe 1 septembrie (n.r. 2018). El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația”, povestea Bianca Drăgușanu pentru Click!

 

View this post on Instagram

 

Chicas ricas????? #friends #fun #unequipofantastico #loved #happy #wekeepmoments #forever

A post shared by Bianca Dragusanu ? (@biancadragusanu18) on

citește și...