Alex Bodi a răbufnit după bătaia aplicată Biancăi Drăgușanu. ‘Cei care vă hrăniți din răutăți’

06.10.2020, 15:39
Alex Bodi a răbufnit după bătaia aplicată Biancăi Drăgușanu. 'Cei care vă hrăniți din răutăți'
Alex Bodi a răbufnit după bătaia pe care i-a dat-o Biancăi Drăgușanu. 'Cei care vă hrăniți din răutăți'

Alex Bodi nu a mai rezistat și a răbufnit după bătaia pe care i-a dat-o Biancăi Drăgușanu. În urmă cu nici o săptămână, blondina a fost fotografiată de paparazzi Cancan.ro cu fața desfigurată.

Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie de Alex Bodi

Fosta prezentatoare tv ar fi fost bătută crunt chiar de actualul ei iubit, Alex Bodi. Bianca Drăgușanu a apărut în public vânătă la un ochi, însă a preferat să nu comenteze nimic pe seama acestui subiect și a ales să plece în vacanță cu cel care a agresat-o în urmă cu doar câteva zile.

În schimb, partenerul ei, Alex Bodi, s-a enervat la culme și a transmis un mesaj dur celor care l-au criticat în ultima perioadă.

‘Nu am avut invidie și răutate niciodată pe cei din jurul meu, ba chiar m-am bucurat și succesul lor a fost o motivatie pentru mine! Cei care va hrăniți din răutăți și va bucurați de raul altora, va alimentați cu ura și invidie.. Trebuie sa țineți cont ca “hrana” asta o va facă sa muriți de foame și nu veți avea nimic de câștigat, din contra o sa va pierdeți și ultima picătura de demnitate și veți ajunge cea mai joasa speța de oameni! Daca asta va doriți, drum bun!”, a scris el pe Instagram

După mai multe împăcări și despărțiri, Bianca Drăgușanu și Alex au decis să mai dea o șansă relației lor. Astfel, cuplul a plecat tocmai în Maldive, pentru a scăpa momentan de răutățile oamenilor din jur.

De ce a bătut-o

Potrivit Cancan.roaceasta s-a înfuriat când s-a uitat în telefonul Biancăi Drăgușanu. Se pare că Alex Bodi ar fi descoperit imagini indecente cu infidelitatea vedetei. Bianca Drăgușanu a fost plecată în Turcia, acolo unde i-ar fi pus ‘coarne’ lui Alex Bodi.

‘Când s-au certat, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca s-ar fi uitat în telefonul lui Alex, unde ar fi găsit niște imagini din care reieșea că a fost «tradusă» cu o rusoaică, la Paris. Acum, după ce au dat-o la pace, Alex a luat și el la verificat telefonul iubitei.

Bodi ar fi găsit imagini compromițătoare cu Bianca și afaceristul turc despre care ea susținea că a ajutat-o cu achiziționarea unor blănuri. Alex și-a ieșit din minți când a văzut ce a făcut Bianca în Turcia. A făcut o criză de nervi și a «sechestrat-o» mai bine de cinci ore, timp în care i-ar fi aplicat o corecție serioasă’, au declarat apropiații controversatului cuplu pentru sursa citată mai sus.

citește și...