Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează din nou un cuplu! Imaginea care dovedește că încă se iubesc

17.06.2020, 22:01
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează din nou un cuplu! Imaginea care dovedește că încă se iubesc
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează din nou un cuplu! Imaginea care dovedește că încă se iubesc

Bombă în lumea mondenă! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează din nou un cuplu. Chiar dacă a încercat să aibă o relație cu rusoaica Daria Radionova, afaceristul nu a rezistat prea mult timp departe de Bianca. Weekend-ul trecut, cei doi au decis să mai acorde o șansă relației lor, iar acum sunt din nou fericiți.

După o serie de despărțiri cu scandal și împăcări, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au demonstrat că încă se iubesc și au redevenit un cuplu. Cel care a făcut primul pas a fost bărbatul, care a publicat și prima imagine cu blondina după ce s-au împăcat.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat

Pe Instagram, Alex Bodi a publicat o fotografie în care apare alături de Bianca Drăgușanu, semn că neînțelegerile dintre ei din ultima perioadă au fost date uitării. Mai mult de atât, acesta a filmat-o pe vedetă în timp ce se juca cu cățelul pomeranian pe care i l-a făcut cadou, chiar în casa lui.

Se pare că Bianca Drăgușanu nu s-a lăsat recucerită cu una cu două, mai ales după ce Alex Bodi a avut o relație de scurtă durată cu altă femeie. Bărbatul a fost nevoit să bage adânc mâna în buzunar pentru a o împăca pe blondină. 

‘Ca să îl ierte, i-a dus un Rolex de 50.000 de euro, dar i-a dăruit și un cățel pomeranian, în valoare de 3000 de euro. Bianca nu acceptă să se mai împace cu el, orice i-ar da cadou’, ne-au declarat apropiații lor.

Bianca Drăgușanu l-a iertat greu pe fostul soț

În urmă cu o zi, Bianca Drăgușanu mărturisea într-o emisiune de televiziune că nu s-a împăcat cu fostul soț.

‘Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Ma întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil’, a declarat Bianca, la un post tv.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

The same look … the same eyes … the same thoughts …but tooo serious! #us #?? #❤️❤️

O postare distribuită de Bodi Alex (@bodi_alexandru) pe

citește și...