Alex Bodi vrea să se însoare iar cu Bianca Drăgușanu! Ce i-a transmis fostei iubite, Daria Radionova

23.06.2020, 14:50
Alex Bodi vrea să se însoare iar cu Bianca Drăgușanu! Ce i-a transmis fostei iubite, Daria Radionova
Alex Bodi vrea să se însoare iar cu Bianca Drăgușanu! Ce i-a transmis fostei iubite, Daria Radionova

Nu mai este un secret pentru nimeni că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat din nou. Afaceristul a lăsat-o baltă pe rusoaica Daria Radionova.

Supărată că a părăsit-o pe fosta lui nevastă, tânăra a răbufnit și a mărturisit că Alex Bodi o ceruse de soție și pe ea. Daria a mai transmis că în ultimele 4 luni Alex Bodi i-a declarat că nu poate trăi fără ea.

Alex Bodi, replică dură pentru fosta iubită

‘După rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine! Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei’, a declarat Daria Radionova, pentru Spynews.ro.

După ce fosta lui parteneră a dezvăluit că Alex Bodi și-o dorea de soție, bărbatul a dorit să îi dea replica tinerei.

”Nu este adevărat”, a spus Bodi, pentru Spynews.ro.

În plus, Alex Bodi ar fi hotărât să meargă mai departe în relația cu Bianca Drăgușanu. Se pare că cei doi au planuri să se căsătorească din nou în viitorul apropiat.

”Singura femeie cu care am intenția de căsătorie este Bianca. Cu asta am spus tot”, a mai adăugat Alex Bodi.

Alex Bodi vrea să se însoare cu Bianca

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au rezistat prea mult departe unul de celălalt, iar în urmă cu două weekend-uri, cei doi s-au împăcat. Omul de afaceri a mers după blondină până la mare și i-a dus mai multe cadouri.

De la Londra i-a trimis primele flori, dar le-a dat foc. Bianca nu vrea să mai audă de el. Apoi a plecat în Croația cu fosta lui soție. A sunat-o pe Bianca de pe numărul fostei neveste. Chiar femeia a încercat să îi împace. Blondina a refuzat orice discuție cu el, iar apoi a plecat la mare cu prietenele.

Nici acolo nu a avut liniște. I-a trimis camioane de flori. Când a văzut că nu o înduplecă, a plecat după ea pe litoral. I-a spus că nu poate trăi fără ea și că o iubește. Ca să îl ierte, i-a dus un Rolex de 50.000 de euro, dar i-a dăruit și un cățel pomeranian, în valoare de 3000 de euro. Bianca nu acceptă să se mai împace cu el, orice i-ar da cadou’, ne-au declarat apropiații lor.

citește și...