Alex Bodi a explodat pe rețelele de socializare. Omul de afaceri critică crypto traderii din România: ”Acum cinci ani, când vorbeam, voi nu știați ce înseamnă”

01.02.2022, 14:48

Alex Bodi critică crypto traderii din România. Se pare că omul de afaceri este deranjat de numărul din ce în ce mai mare de crypto traderi la noi în țară și afirmă că are mult mai multă experiență decât ei. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu îi acuză pe crypto traderi că majoritatea nu fac altceva decât să traducă tutoriale din limba engleză.

Alex Bodi trage un semnal de alarmă pentru toți cei care nu doresc decât să profite și nici nu au cunoștințe în domeniul crypto monedelor.

Omul de afaceri semnalează că există o intenție a crypto traderilor din România să păcălească oamenii care urmăresc acest domeniu pe rețelele de socializare.

”Nu mai prostiți, mă, lumea, lăsați oamenii în pace”

”De data asta nu mă pot abține. Am văzut în ultimul timp plin TikTok-ul și Instagramul numai de crypto traderi. Numai sfătuitori din ăștia, din toate direcțiile. Nu mai prostiți, mă, lumea, lăsați oamenii în pace, voi luați niște tutoriale din engleză, le traduceți în română și le citiți la oameni, le dați nu știu ce sfaturi”, a spus Alex Bodi.

Mai mult, fostul soț al creatoarei de modă Bianca Drăgușanu spune că o parte dintre crypto traderii din România nu fac decât să se îmbogățească, profitând de ignoranta și lipsa de cunoaștere a românilor.

”Acum cinci ani când ziceam eu de crypto, voi intrați pe Google și căutați”

”Acum cinci ani când ziceam eu de crypto, voi intrați pe Google și căutați, credeați că vorbesc de filmele cu Superman. Nu știați ce înseamnă și acum mari sfătuitori. Nu mai induceți oamenii în eroare, că de multe ori…. Nu vă ies bine calculele”, a adăugat afaceristul.

Afaceristul a dezvăluit recent că deține o firmă în Spania, alături de un prieten și este implicat în tranzacțiile cu criptomonede.

Alex Bodi, secretul milioanelor din criptomonede

Alex Bodi are o avere impresionantă.  Afaceristul are o colecție de bolizi de lux, între care se numără și SUC Lamborghini Urus, Lamborghini Aventador SV, Ferrari Pista 488, un Mercedes-AMG G 63 cu V8. Mai mult decât atât, Alex deține propriul avion, pe care il afișează pe Instagram.

”Dacă te implici în astfel de afaceri este recomandat că nu spui nimănui despre planurile tale pentru a nu fi “vizitat”de oamenii legii, iar succesul tău să ia sfârșit la fel de repede cum a început!”, spunea Alex Bodi.

citește și...