Alex Bodi vrea să se însoare cu Daria Radionova! Dezvăluiri din viața de cuplu: ‘Nu ai cum să nu iubești așa ceva’

13.01.2021, 18:19
Alex Bodi vrea să se însoare cu Daria Radionova! Dezvăluiri din viața de cuplu: 'Nu ai cum să nu iubești așa ceva'
Alex Bodi vrea să se însoare cu Daria Radionova! Dezvăluiri din viața de cuplu: 'Nu ai cum să nu iubești așa ceva'

Bat clopote de nuntă pentru Alex Bodi și iubita lui, Daria Radionova, în vârstă de 27 de ani. 

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și-a găsit liniștea în brațele superbei Daria Radionova. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și au dezvăluit secretul pentru care relația lor merge ca pe roate!

Alex Bodi și Daria Radionova au oferit un interviu pentru Antena Stars, unde au vorbit despre relația lor amoroasă, dar și despre planurile de viitor.

Alex Bodi, fericit în brațele Dariei Radionova!

Tânăra i-a fost aproape în cele mai grele clipe, mai ales atunci când a fost arestat preventiv. Din acest motiv, Alex Bodi nu exclude să o ceară de soție pe viitor pe Daria Radionova. Afaceristul și blondina trăiesc la maxim fiecare moment din viața lor și deja au gânduri de căsătorie.

Atunci când a fost arestat în dosarul de proxenetism deschis de DIICOT, Alex Bodi vorbea cu Daria doar de trei ori pe săptămână. Cu toate acestea, femeia a rămas lângă el, deși gurile rele spuneau că nu va rezista.

De asemenea, moldoveanca a renunțat la tot ce avea și la familie pentru a rămâne lângă fostul partener al Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi vrea să o ceară de soție

Alex Bodi a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu Daria și chiar are de gând să se căsătorească cu ea, însă acest lucru va fi posibil doar atunci când problemele cu legea se vor rezolva.

Face în fiecare dimineață micul dejun, mai face și prăjituri, ea e rușinoasă, e mai timidă. Hrana sufletească e cea mai importantă. În timp, promit că o să povestesc exact cum s-au întâmplat lucrurile. Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață.

La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment se află pe lista de dorințe’, a povestit Alex Bodi, la Antena Stars.

Daria Radionova a mărturisit că Alex Bodi este iubirea vieții ei.

‘Am încredere din sufletul meu în el. Știu că nu este vinovat. Știu că totul o sa fie bine. Îmi iau puterea de la el. Drumul spre Craiova este foarte lung, 3-4 ore de condus. Când l-am văzut acolo, am început să plâng, am avut prea multe emoții și nu mi-a venit să cred în ce loc îl văd. A fost foarte dureros pentru mine să văd toate lucrurile astea’, a mai adăugat iubita lui Alex Bodi.

citește și...