Alec Baldwin a împușcat doi oameni pe platourile de filmare. Una dintre victime a murit

23.10.2021, 11:00
Alec Baldwin a împușcat doi oameni pe platourile de filmare. Una dintre victime a murit
Alec Baldwin a împușcat doi oameni pe platourile de filmare. Una dintre victime a murit

Actorul american Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, a fost protagonistul unui incident teribil. Starul hollywoodian a împușcat accidental două persoane pe platourile de filmare. Una dintre victime a murit. Tragedia s-a petrecut pe platourile de filmare pentru pelicula ”Rust”. Actorul american a transmis un mesaj pe Twitter după tragedia de la filmări.

Celebrul actor Alec Baldwin, aflat în New Mexico, la filmările pentru pelicula “Rust”, a tras cu o armă de recuzită şi a provocat moartea directorului de imagine Halyna Hutchins şi rănirea regizorului Joel Souza. Un purtător de cuvânt al lui actorului american a declarat că a avut loc un accident pe platourile de filmare din cauza unei arme de recuzită cu gloanţe oarbe, care s-a declanşat din greşeală. Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost dusă cu elicopterul la University of New Mexico Hospital, unde a fost declarată decedată. Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost dus cu ambulanţa la Christus St. Vincent Regional Medical Center, unde a primit îngrijiri medicale,  ulterior fiind externat, relatează Agerpres.

Arma cu care s-a tras a fost luată de anchetatori ca probă, la fel ca și costumul pătat de sânge al lui Alec Baldwin. Asistentul regizorului a strigat „pistol rece” înainte de a-i înmâna actorului o armă de foc cu încărcătură reală, arată documentele instanței, transmite Hotnews. Asistentul directorului nu știa că arma era încărcată cu cartușe reale când i-a înmânat-o lui Alec Baldwin și a descris-o ca fiind sigură, potrivit înregistrărilor instanței. În cinematografie, ”cold gun” semnifică o armă de recuzită inofensivă, spre deosebire de ”hot gun”, denumirea pentru arme reale. Potrivit Showbiz 411, Alec Baldwin a fost auzit strigând pe platou: „De ce mi s-a dat o armă reală?” imediat după ce a avut loc incidentul. „În toți anii de când joc în filme nu mi s-a dat vreodată o armă greșită!”, ar fi spus acesta.

Alec Baldwin a împușcat doi oameni pe platourile de filmare. ”Inima mea e frântă”

Alec Baldwin este devastat de tragedia petrecută pe platourile de filmare. „Nu există cuvinte pentru a descrie şocul şi tristeţea în ceea ce priveşte tragicul accident care i-a luat viaţa lui Halyna Hutchins, o soţie, mamă şi o colegă a noastră foarte admirată. Cooperez pe deplin cu Poliţia în această investigaţie”, a scris starul hollywoodian  pe Twitter.

„Inima mea e frântă pentru soţul ei, fiul lor şi toţi cei care o ştiau şi o iubeau pe Halyna”, a adăugat el.

FOTO: Hepta

citește și...