Un băiețel de doi ani și-a împușcat mama din greșeală. Ce s-a întâmplat

15.10.2021, 13:07
Un băiețel de doi ani și-a împușcat mama din greșeală. Ce s-a întâmplat
Un băiețel de doi ani și-a împușcat mama din greșeală. Ce s-a întâmplat

Un băiețel în vârstă de doi ani, din Florida, și-a ucis mama din greșeală, cu u foc de armă. femeia se afla pe Zoom cu colegii de serviciu. Poliția a fost anunțată de o altă femeie care se afla și ea în conferință pe Zoom, dar și de soțul victimei. În urma tragediei, soțul femeii a fost arestat, fiind acuzat de omor din neglijenţă şi de depozitare nesigură a unei arme de foc.

Băiețelul în vârstă de doi ani din Florda și-a împușcat mama din greșeală. Femeia, pe nume Lynn, avea 21 de ani, și se afla într-o conferință pe Zoom cu colegii săi de la locul de muncă.

Arma cu care băiețelul a împușcat-o pe mama sa a fost lăsată încărcată și nesupravegheată de către Veondre Avery, tatăl micuțului, într-un rucsac, relatează Mediafax.

Un băiețel de doi ani și-a împușcat mama din greșeală. Tatăl copilului a fost arestat

O femeie care se afla, de asemenea, în conferinţa de pe Zoom a fost cea care a sunat la 911, raportând că a auzit un zgomot şi a văzut-o pe Lynn căzând. Colega nu ştia câţi ani avea Lynn sau unde locuia, dar între timp soţul femeii a sunat şi el la 911, cerându-le celor care au răspuns să se grăbească, în timp ce încerca să o ajute pe Lynn.

Veondre Avery, în vârstă de 22 de ani, a fost arestat marţi şi acuzat de omor din neglijenţă şi de depozitare nesigură a unei arme de foc, a anunţat poliţia din Altamonte Springs.

citește și...