Albert Oprea, propus din nou pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Nu mai am emoții”

09.05.2021, 10:14
Albert Oprea, propus din nou pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Nu mai am emoții”
Albert Oprea, propus din nou pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Nu mai am emoții”

Albert Oprea este din nou propus pentru eliminare la concursul ”Survivor România”.

Echipa Războinicilor de la ”Survivor România” a pierdut cel de-al doilea joc de imunitate din această săptămână. Astfel, cel care a fost nominalizat de colegi pentru eliminarea din competiție este Albert Oprea. Din echipa Faimoșilor, cea propusă pentru a părăsi competiția este Irisha. După ce a aflat că a fost propus spre eliminare, Albert Oprea a făcut câteva declarații.

„Nu mai am emoții. Am fost nominalizat de foarte multe ori, e ok, mergem mai departe. Mă adresez publicului să mă voteze, pentru că am mare nevoie de acum încolo. Suntem din ce în ce mai puțini și ne apropiem de finalul emisiunii și se poate întâmpla orice. Am nevoie de suținerea voastră, eu merg mai departe, ce o fi o fi. Publicul decide, iar dacă rămân, merg mai departe, dacă nu, înseamnă că așa a fost să fie. Cu Dumnezeu înainte, eu sunt încrezător”, a spus Albert Oprea, potrivit wowbiz.ro.

Ce vrea să facă Albert Oprea cu banii dacă ar câștiga”Survivor România”

Albert Oprea face parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. Acesta a fost desemnat în numeroase rânduri favoriotul publicului. Albert Oprea a mărturisit ce își dorește să facă cu banii pe care i-ar lua dacă ar câștiga concursul filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D.

”Premiul l-aș investi în mine, în educația mea, în viitorul meu. Vreau să dau un exemplu și tinerilor care nu au relații, părinți bogați, că te poți ridica prin forțe proprii. Eu am încredere în mine și îmi joc șansa”, a declarat Albert Oprea într-un interviu.

”Îmi place foarte mult să citesc, îmi place psihologia, îmi place să mă documentez, să aflu lucruri noi în fiecare zi. Sunt pasionat de filme, de actorie. M-am gândit să fac o carieră din asta. Îmi plac afacerile. Planul meu este să fac afaceri, să fac bani ca să mă întrețin, și apoi să fac doar ceea ce îmi place”, a adăugat concurentul de la ”Survivor România.

citește și...