Akebono a jignit-o pe noua concurentă din casa ‘Puterea dragostei’. ‘M-ai speriat când ai intrat. Am crezut că ești bolnavă’

22.09.2020, 20:02
Akebono a jignit-o pe noua concurentă din casa 'Puterea dragostei'. 'M-ai speriat când ai intrat. Am crezut că ești bolnavă'
Akebono a jignit-o pe noua concurentă din casa 'Puterea dragostei'/ foto: captura video

Răfuială pe cinste între Akebono și noua concurentă de la ‘Puterea dragostei’, în ediția de marți, 22 septembrie! Akebono s-a luat de aspectul fizic al tinerei și a început să îi spună că are sânii mici, iar de aici a izbucnit un adevărat scandal. Andreea a fost atacată dur de iubitul Ayei, jignind-0 în repetate rânduri, fără rețineri.

“Vreau sa vad cat push-up are! Am crezut că și-a băgat șosete. M-ai speriat când ai intrat. Am crezut că ești bolnavă”, a spus Akebono.

Andreea, jignită fără măsură de Akebono

Acțiunile și afirmațiile acestuia nu i-au picat tocmai bine Andreei, care l-a atacat la rândul ei pe Akebono.

‘Unele fete nu au (n.r. sâni). Bine că ești curios. Chiar ai venit să vezi asta? Ești aiurea că mă jignești în modul ăsta. O fată nu este frumoasă dacă are sâni sau nu. Nu este ok ce faci. Nu am înțeles gluma ta. M-a deranjat că ai zis că sunt bolnavă’, i-a răspuns și Andreea.

Nici George nu a menajat-o deloc pe Andreea. Fostul iubit al Monei i-a transmis blondinei că nu au cum să formeze un cuplu, pentru că el nu o place.

George: Nu ești genul meu. 

Andreea: Stai liniștit, că mi-am dat seama. 

George s-a supărat pe Andreea

George a fost deranjat de faptul că la intrarea în casa ‘Puterea dragostei’, Andreea a dezvăluit că este atrasă de el, însă a decis să danseze cu Seba. Supărat, George a taxat-o dur pe noua concurentă pentru acest gest.

Andreea: Eu v-am făcut un top trei și voi ați insistat să vă zic numele unei singure persoane, pentru cine am venit.

George: Dacă eu personal, în momentul în care tu ai spus că ai venit pentru mine îți zâmbeam sau îți arătam, oarecum, că sunt interesat de tine, tu și dansai cu mine și mă luai și în camera roșie. Ai văzut că nu s-au întâmplat lucrurile astea din partea mea, ai sărit imediat la Seba.

Andreea: Nu este adevărat, eu vreau să cunosc persoana respectivă mai bine pentru că eu nu am de unde să știu că vreau ceva cu acea persoană.

citește și...