Akebono, discuții aprinse cu surorile de la ”Puterea Dragostei”. ”Altceva în afară de bătaie mai știți?”

21.08.2020, 10:29
Akebono, discuții aprinse cu surorile de la ”Puterea Dragostei”. ”Altceva în afară de bătaie mai știți?”

Akebono, concurent în sezonul trei la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, s-a luat la ceartă cu cele două surori din concurs, Alexandra și Adriana.

Akebono este în conflict cu cele două surori de la ”Puterea Dragostei”, Alexandra și Adriana. După un schimb dur de replici, Akebono a mers în casa fetelor.


”Altceva în afară de bătaie mai știți?”, i-au spus surorile, făcând referire la conflictul pe care Akeboni l-a avut cu Cristian Comănici.

”Du-te acasă”, i-au mai spus cele două surori lui Akebono, potrivit kanald.ro.

Akebono s-a împăcat cu Cristian Comănici

Akebono a fost, zilele trecute, protagonistul unui scandal monstru cu Cristian Comănici, fiind la un pas de bătaie. Acum, cei doi concurenți de la ”Puterea Dragostei” s-au împăcat.

“Nu suntem copii. Atât timp cât nu a fost cu intenție. Am stat și m-am gândit logic, mi-a zis: “Băi, am aruncat-o la șto, n-am vrut să te lovesc”. Și eu am stat să mă gândesc: “Băi, dacă voia să mă lovească, cum țințea el să mă lovească cu chestia aia, că eu am aruncat-o spre el și s-a dus la doi metri”, a explicat Cristian Comănici incidentul cu Akebono.

“Ești spălat pe creier”, a reacționat iubita lui Akebono, Bianca.

“Cristi, ești spălat pe creier? Eu sunt șocată”, l-a întrebat Bianca pe Cristian Comănici.

“La ce te referi?”, a răspuns el.

“Tu ai aruncat-o, el ți-a aruncat-o înapoi și a venit și ți-a dat și câteva”, a zis Bianca.

“Lasă-mă să explic. Voi n-ați văzut cum s-a întâmplat, vă zic. Ake a aruncat cu chestia aia, eu am aruncat spre el și am și înjurat. El a luat foc, a venit spre mine. Eu l-am lovit pe el, nu el pe mine”, a spus Cristian Comănici.

“Nu mi-am luat-o! Mi-a zis că a fost involuntar (…) Suntem ok. Nu am fost nici înainte cei mai buni prieteni. Suntem obligați să conviețuim. Dacă el o să fie agresiv eu o să-i zic”, a mai zis Cristian Comănici.

citește și...