Aida Parascan, detalii nebănuite despre partenerul său. ”L-am înțeles și am acceptat situația”

10.06.2021, 15:36
Aida Parascan, detalii nebănuite despre partenerul său. ”L-am înțeles și am acceptat situația”
Aida Parascan, detalii nebănuite despre partenerul său. ”L-am înțeles și am acceptat situația”

Aida Parascan a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre tatăl copilului ei care a murit.

Aida Parascan, concurenta care a câștigat în anul 2013 concursul ”MasterChef”, a anunțat recent că a pierdut sarcina. Aida Parascan mai are trei copii, pe Gianina (20 de ani), Samuel (13 ani) și Emilia (10 ani).

Aceasta e singură după ce i-a murit copilul în pântece, la cinci luni. Partenerul Aidei nu și-a dorit copilul și nu a fost alături de ea când a pierdut copilul.

Aida Parascan: “Tatăl copilului nu era partenerul meu de viață, eram prieteni”

Despre partenerul ei și situația dificilă prin care trece a făcut Aida Parascan declarații la emisiunea ”Exclusiv VIP”, pe care Cristi Brancu o moderează la Prima TV. “Tatăl copilului nu era partenerul meu de viață, eram prieteni. Nu știu dacă în asemenea împrejurări te poate susține cineva. Printr-o experiență de genul ăsta trebuie să treci doar singură. Ești față în față cu Dumnezeu și atât. L-am înțeles și am acceptat situația așa cum este. Noi nu am visat împreună”, a dezvăluit Aida Parascan, notează click.ro.

Aceasta a mărturisit că după ce a pierdut sarcina l-a visat pe bebeluș: “Eu am văzut copilașul când dormeam și știu că acolo unde este acum îi este bine. Am simțit o liniște. Cu toată durerea prin care am trecut, mă bucur că am avut imaginea lui în mintea mea, care mă ajută să trec peste. Mă gândeam să-i pun numele Rafael, am simțit că e băiețel. Am făcut turul a 10 mănăstiri și un preot mi-a dat acatistul arhanghelului Rafael. Pentru mine acesta e numele lui și așa va fi”.

Aida Parascan a poivestit și cum a fost tratată în spital: “Am primit în spital un tratament foarte rece din partea medicilor și a asistentelor. Fizic, durerea a fost ca la o naștere normală. A durat șase-șapte ore. Acolo la spital când ajungi trebuie să plătești și la stat, pentru că altfel nu se uită nimeni la tine. Plătim taxa degeaba”.

citește și...